2015. május 1., péntek

453. bejegyzés: Áprilisi haul


Egy újabb hónap ért véget így újra jövök a szokásos haul bejegyzéssel. 
Áprilisban elég sok mindent összezsákmányoltam, mert ebben a hónapban van a szülinapom és a névnapom is. Most lakkstoppot is hirdettem magamnak, mert rengeteg olyan lakk gyűlt össze, amit még ki se próbáltam. :)


A hónap a húsvéti gift swap-pal kezdődött. A bejegyzést ITT elolvashatjátok, sok szép dolgot kaptam. :)



Aztán megérkeztek az E-bayes rendeléseim is. Kipróbáltam a nyomdázást is, amit azóta már sokszor bevetettem.
 Egy szépséges órát is rendeltem, de tönkretettem. :( Selejtes volt, mert kiesett belőle az óraüveg én bolond meg pillanatragasztóval megragasztottam. Nem tudtam, hogy nem szabad. :( 
Egy tégely arany kövecskét is rendeltem, régóta szerettem volna már. :)


És aztán következett a születésnapom. Barátnőmtől kaptam a képen látható dolgokat. A gyertyát azért, mert amikor vásároltunk együtt a gift swap-re ilyet vettem a páromnak, de magamnak akkor nem vettem, ezért kaptam tőle egyet. :) A lakkok pedig a Lovely gloss like gel nr. 101-es és a Lovely BlinkBlink nr. 3-as. :)


Ezt a 3 lakkot barátomtól kaptam. Igaz ezt nem szülinapom alkalmából, hanem csak úgy, de én annak számítottam be. :)
Lovely matte top coat | Lovely classic nr. 113 | Lovely baltic sand nr. 3


Ezt a gyönyörű karkötőt is tőle kaptam, mert az ezelőtti ezüstöt sajnos elhagytam. :( Kaptam tőle még egy cipőt is, de a rossz időnek köszönhetően csúnyán összesároztam, úgyhogy majd a jövő havi haul posztba lehet bele teszem. :)


Ezt a kis polcot/szekrény a húgomtól és a barátjától kaptam. Jól jött, mert új helyet találtam a kis tégelyes glittereimnek, gyöngyeimnek, csillámaimnak stb. :)


Ezt a körömlakkos polcot pedig apukám csinálta nekem. Nagyon régóta szerettem volna már egy ilyet, mert sokkal átláthatóbb, mint a cipősdoboz és dekorációnak is tökéletes. Imádom. <3 :)


Nemrég elfogyott a kedvenc parfümöm is és szükségem volt egy újabb üvegre belőle. Anyukáméktól meg is kaptam szülinapomra. :)


Ezt a 3 lakkot nővéremtől kaptam szülinapomra. :)
A két Glamour lakkoknak nincs neve és száma, de a Da Vinci száma a 270-es.


Ezt a két lakkot pedig a szüleimtől kaptam. :) 
Lora CC-126 | Lora CC-140


Ezt a három lakkot, pedig a gyógyulás érdekében kaptam, mert a szülinaopomra csúnyán lebetegedtem. :( A Glamour lakkokon sajnos nincsen számozás. :s


A szülinapom után következett a névnapom is. A szüleimtől Egy nagyon cuki rózsaszín kosarat kaptam minden jóval. Voltak benne édességek és ez a szép piros lakk és 2 körömmatrica is. :)


Ezt a 4 lakkot barátnőmtől kaptam névnapomra. :)
Bordó: Lora 79 | Piros: Lora 78 |Narancs: Lora 13 | Ezüst: Lora 04


Ezt a 4 lakkot pedig a húgomtól és a barátjától kaptam névnapomra. :)
Kék: Lora 08 | Lila: Lora 90 | Barackvirág: Lora 15 | Fehér: Lora 97


Még soha nem volt ilyen két oldalú lakkom. Régóta tetszettek, mert olyan kis érdekesek. Volt olyan is, amelyiknek az egyik oldalában csillámpor volt vagy éppen kaviárgyöngy a másik oldalában pedig mindnek hozzá illő lakk volt. Én természetesen a rózsaszínt választottam a másik oldalában pedig rózsaszín-fehér glitteres lakk van. A márkája amúgy Mode love, eddig még soha nem hallottam róla. :)
Mivel nem tudtam, hogy tesóm egy ugyanilyen fehér lakkal akar meglepni névnapom alkalmából így vettem egyet magamnak még azelőtt, de nem baj, mert a fehér lakk nálam nagyon hamar fogy. 
Amikor a születésnapi összejövetelen elmeséltem a vendégeknek, hogy mennyire szerencsétlenül tönkretettem az órámat keresztapám ezt meg is jegyezte, aztán névnapomra kaptam tőle egy ilyen gyönyörű órát. :)


Szükségem volt egy fedőlakkra is, mert elfogyott a régi. Nem találtam sajnos a megszokott Lorásat, mert többször is mentem a boltba, ahol venni szoktam, de nem volt sose. Ezért most Lovely-set vettem, de ez is jó. :)
A zöld lakkot nővérem barátjától kaptam névnapomra. 
Amikor vettem a fedőlakkot megláttam  Lovely-nek az új lakkjait a Summer trend kategóriából. Nem is tudtam, hogy ilyenek is vannak. De nagyon szép színűek, többnyire pasztellesek. A sárgát is tuti be fogom szerezni. Amúgy ez a kék az nr. 6.-os. :)




16 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes az apukád,klassz lett a polc és a kis szekrényke is! *-* amúgy nekem is ugyanilyen parfümöm van,tényleg nagyon jó az illata!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon ugyes. Buszke is vagyok ra. :)
      En csak hercegnos parfumnek hivom. Imadom. :)

      Törlés
  2. Hű mennyi minden, nagyon szupik! :) A polc pedig nagyon mennyire jó már, apud nagyon ügyes :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom! :) Igen, nagyon ugyi. Kis ezermester. :))) Igaz, hogy a gyujtemegyem fele sem fert el rajta, de amelyik markabol a legtobb darabom van azokat raktam fol ra nagyjabol. :)

      Törlés
  3. Micsoda havi haul - tetszik az is, ahogy befotóztad! :) A lakkos polc tényleg nagyon szuper! Boldog születés- és névnapot! :):):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hat igen aprilisban sok minden osszegyulik. Orulok, hogy tetszik! :)
      Koszonom szepen! ::))

      Törlés
  4. Nagyon klassz dolgokat kaptál. Legjobban a lakkos polcod tetszik. Ügyes apukád van :)
    Utólag is boldog szülinapot és névnapot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon ugyes! Nagyon orultem a polcnak is. :)
      Koszonom szepen! :)

      Törlés
  5. Micsoda lakkos polc, egy ilyet én is szívesen elfogadnék *.*

    VálaszTörlés
  6. Fu, nagyon szép minden! Mennyi szépséges lakk! És az a polc csodálatos, régóta áhítozok ilyenre, de a párom nem hajlandó sajnos barkácsolni :) A Glamour lakkok neked hogy váltak be? Én is kerestem az enyémen számozást, de akkor ezek szerint hiába, nem tudtam hogy nincs rajtuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsere apukam szivesen barkacsol, bar ezert en is sokat konyorogtem neki. :D
      Hat igazabol bevaltak. Az itteni 100-as boltba most ezekbol hoztak sokat es ilyenkor mindig oda jarok es megveszem, amelyek tetszenek. Egyedul az ecsetevel nem vagyok nehanynak megelegedve, mert van amelyiknek szerteszet allt, de olloval helyrehoztam, amelyiknek tudtam. :( Kerestem rajtuk en is sokaig, de aztan feladtam mert egyiken sem talaltam.

      Törlés
  7. Nekem is van egy teljesen ugyanilyen nyomdázóm, csak nem ebayről hanem egy százforintosból és más a lemez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En is epp a napokban lattam az egyik kinaiban csak mas lemezzel azt is. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena