2015. szeptember 20., vasárnap

551. bejegyzés: Inspirations *nail art* #1


Nos, úgy döntöttem indítok egy új "rovatot" a blogon. Újra visszatérnek az életképek is. Első héten lesz egy inspirációs bejegyzés, amiben csak körmök kapnak szerepet, következő héten szintén egy inspirációs bejegyzés lesz, de abban már nem körmök lesznek, hanem minden más. Az azt követő héten pedig jönnek vissza az életképes bejegyzések is. 

Szóval, mivel ez az első rész, így most körmökről lesz szó. Instagramon gyűjtögettem a "nail art" tag-et beírva. Így imádok nézegetni, mert új dolgokra találhatok, hiszen a Pinterestes és a google-s nail art-okat már mind ismeritek és így talán ti is valami újra bukkanhattok. Minden maninál megjelölöm majd a linket és a feltöltőt/alkotót is, na, meg elmagyarázom, hogy mi fogott meg az adott manikűrben. És igen, tudom, hogy nagy részük műkörmös alkotás, de én főleg az ilyenekből szeretek inspirálódni. :)

Jó nézegetést és inspirálódást kívánok! :)






Ebben a maniban természetesen a Minnie egér tetszik nagyon. Nem hiszem, hogy meg tudnám festeni szabad kézzel, de ha egyszer eljutok arra  szintre, hogy talán sikerülne, biztosan megkísérelem majd, mert nagyon cuki. 












A középső ujjon a kövecskékből és kaviárgyöngyökből kirakott minta, ami nagyon tetszik. Egyszerűen imádom! A sötétkék háttér is nagyon illik hozzá szerintem. Ehhez elég hosszú körmök kellenek, de ha nem rakjuk ki az egész mintát rövidebb is elég. Tuti megcsinálom egyszer, mert kellékem is van hozzá minden. :)












Itt a gyűrűsujj mintája tetszik kifejezetten. Ha lesz alkalmam elkészíteni egyszer, tuti megcsinálom. Bár szerintem várhat még, mert az én agyacskámban a geometriai minták inkább a nyárhoz tartoznak. De, hát ki tudja, lehet meglátom majd benne az őszt vagy a telet is! :)












Itt a gyűrűsujj mintája, ami igazán tetszik. Francia manikűrhöz nagyon illik szerintem. És be is vetem majd egyszer, ha lesz hozzá elég ügyességem és türelmem a franciához.

@nail_bar_atmosphere / link














Ebben a maniban a középső ujj kialakítása tetszik nagyon. De nagyon-nagyon! Imádom! Szupi ötlet szerintem. :)














Na ezt a manit úgy, ahogy van egy az egyben imádom!!! Csodás munka és nagyon ötletes, szépséges, gyönyörű! *_____*













Ez is nagyon tetszik és őszi színekben is nagyon el tudom képzelni. Mondjuk, hogy a barack színt kicserélném egy bordóra és a sárgát is egy élénkebb sárgára. Nos, lehet, hogy lesz is belőle valami még idén! ;)

@brekhachevayuliya / link











Nagyon tetszik ez az arany-kék minta. Csodálatos! :)

@nogti piter / link













Itt nagyon tetszik a hüvelykujj és a gyűrűsujj minta. Nagyon szépen meg van csinálva és szuper ötlet. Nagyon őszies is szerintem. :)













Itt is a gyűrűsujj tetszik nagyon. (Úgy látszik gyűrűsujjmániás vagyok.) El tudnám képzelni kisebb félgyöngyökkel. :)

@saak_ii / link 













Nektek tetszett valamelyik?
Legyen még szerintetek ilyen bejegyzés vagy inkább hanyagoljam? 




6 megjegyzés:

  1. Nekem tetszett ez a bejegyzés. (-: Furamód az utolsó kép mutatóujja fogott meg leginkább. :D A Minnie-t én stamping decalssal készíteném el, csak nincs ilyen lemezem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orulok, hogy tetszett! :)
      Nekem az eleg olyan fura a mutatoujj. :D Igen, en is azzal keszitenem, de sajnos nincs ilyen lemezem, de meg nem is talalkoztam ilyesmivel. :/

      Törlés
  2. Gyönyörűek a manikűrök és szívesen nézegetném a továbbiakban is. :)

    VálaszTörlés
  3. A legtöbb manikűr túl csicsás az én ízlésemnek, viszont az a @nail_bar_atmosphere mani naaagyon bejövős! Lehet, hogy le is mentem magamnak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, eleg csicsad az izlesem. Bar legtobb manikurbol nekem is csak egy-egy korom tetszik. :)
      Az nekem is nagyon tetszik. Tervezem az elkesziteset. :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena