2015. december 16., szerda

606. bejegyzés: The Body Shop Gold Christmas nail polish set


Na, az internetprobléma megoldódott.. Kiderült, hogy a router volt rossz, de a számítógépen így teljesen rendben van az internet, a wifit meg majd elrendezik a szerelők. Viszont tegnap beleöntöttem a billentyűzetbe az innivalóm, szóval most a tartalék billentyűzetemmel írok, amin nem jó a szóköz, így a beépített billentyűzeten pötyögtetem a szóközöket az egérrel. De holnap itthon leszek, mert megint beteg lettem, szóval ráérek.. :D :D

Múltkorában voltam olyan szerencsés, hogy megnyertem egy nagyon szuper The Body Shop körömlakkcsomagot LakkomLakkom Edina Instagram oldalán. Egy másik játékban is  rám talált a szerencse, de arról majd egy másik bejegyzésben olvashattok. :)

Természetesen hatalmasat sikítottam, amikor megláttam, hogy én nyertem és nagyon boldog voltam. Lehetett választani, hogy az ezüst vagy az arany csomagot szeretnénk megnyerni és én az aranyat választottam, mert jobban kedvelem, mint karácsonyi színt az ezüstnél. A lakkcsomag egy bordó, egy arany, és egy arany-fekete glitteres lakkot tartalmaz. Edina mellékelt még  a lakkok mellé egy csomag gumicukit és két ív körömmatricát is.Még egyszer köszönöm szépen neki! :)

A csomag:


A lakkok:


A lakkok mind 6,8 ml-esek. Az üvegcse mindnél ugyanaz. Praktikus formája van, tárolás szempontjából is jónak mondható. Az ecsetük és az egész kiszerelés is egyforma. Nekem nagyon tetszik amúgy a kupakon, a minta. :)

Arany:


A lakk színe egy nagyon szép arany szín, ami amúgy metálos. Ennek nagyon örülök, mert metál lakkom még nem volt. :)


A lakk állaga pont jó. Nem sűrű egyáltalán és nem is túl folyós.


A száradási idő átlagos, kicsit talán lassabbnak is mondanám, de nem vészes egyáltalán.


Az ecset nagyon szuper. Elég hosszú és a vége kerekített. Nagyon könnyű vele dolgozni.


Két rétegben már jól fed, de én azért alkalmaztam egy harmadikat is. :)


A színe nagyon tetszik. Több manikűrt is készítettem már a lakkal, de leginkább nyomdázásra használtam, mert abban is jól megállja a helyét. :)



Arany-fekete glitteres lakk:


Ezt a lakkot nagyon imádom. Nagyon szeretem a glitteres lakkokat. Már van egy fekete-arany glitteresem, de ez a TheBodyShop lakk sokkal szebb az én régebbi Sissimnél. Ebben mindenféle nagyságú arany glitterek vannak, mellettük pedig közepes méretű feketék is. Abban pedig minden glitter egyforma és nincs is benne annyi, mint ebben a csodában. :)


A lakk állaga elég folyós, de ez nem zavaró. Amikor az ecsetet kihúzzuk az üvegcséből telis-tele van glitterekkel és egyengetni sem kell a körmeinken felkenés után, mert mindenhová jut belőle.*____*


Az ecset itt is ugyanolyan, mint az arany lakknál. :)




A lakkot ötféle módban próbáltam ki. Fekete, sötétkék, sima, fehér és bordó alapon. A fényképezőmön volt valami maszat és én nem vettem észre fotózásnál, így ezért ilyen rossz a képek minősége. :( Próbáltam karácsonyiasabb színekre felkenni a lakkot, de szerintem mindegyiken jól mutat.

Bordó:


Ennek a lakknak mesés színe van. Igazi karácsonyi bordó, de én ősszel is el tudnám képzelni.


Az ecsetre itt is ugyanaz jellemző, mint a többi lakknál, de itt lényegesebb, hogy könnyű vele dolgozni. Mert ha a lakkal kimegyünk a bőrünkre elég nehéz onnan levakarni..:D


A lakkocska nagyon jól pigmentált. Szinte egy rétegben már tökéletesen fed, de én mndig kenek egy másodikat is.És tényleg vigyázni kell, hogy ne menjek ki vele a bőrre, mert elég csúnya hatást fogok elérni, úgymint, ahogy az a képeken is látszik. :)







Szóval nagyon-nagyon örültem a nyereményemnek. Nagyon boldoggá tett. És örülök, hogy új márkájú lakkokat ismerhettem meg, mert számomra eddig a TheBodyShop lakkok ismeretlenek voltak.

Nektek mi a véleményetek róluk? :)





6 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyereményekheez! :)
    A metálos arany lakk tényleg gyönyörű, nekem az tetszik a legjobban a 3 közül! :) Nagyon szépek és hangulatosak lettek amúgy a képek! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! :)))
      Nekem is tetszenek nagyon a lakkok! Orulok, hogy tetszenek a kepek! :)

      Törlés
  2. Gratulálok hozzá, jó helyre került a csomagocska. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csini lakkok ezek! Tökéletes, krémes bordó lakkra én is vadászom már egy ideje. Az én fejemben a tökéletes darab a tiédnél egy picivel világosabb árnyalat.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena