2016. január 14., csütörtök

626. bejegyzés: LFP! - Év színei 2016


Újabb kezdeményezés(?) vette kezdetét a körmözés blogos világában.
Bella fejéből kipattant egy ötlet, miszerint az LFP! - avagy a Lakkozz! Fotózz! Posztolj! játék új értelmet nyert. Egy kis csapat alakult ki és kéthetente csütörtökön különböző témákra fogunk manikűröket alkotni. Nagyon szépen köszönöm Bellának, hogy gondolt rám. Igazából mindig is szerettem volna egy ilyen kis csapathoz tartozni, egy ilyesmi "játék" résztvevője lenni. :)

Az első témánk a 2016 színei. A Pantone ebben az évben a "rózsakvarc" és a "fáradt kék" színeket választotta erre a pozícióra. Engem mind a két szín elvarázsolt. Csodásak. Sokat gondolkoztam rajta, hogy vajon vannak e ezekhez a színekhez eléggé hasonlító lakkjaim. Csak az egyik színnel szerettem volna manikűrt alkotni és nem belevinni mind a két színt. Aztán a rózsakvarcot választottam, eléggé ilyen színűnek találtam az Essence fun fair 04 sweet hearts sweet tooth lakkját. Ez a lakk alapból mattra szárad, de inkább valami csillámosat szerettem volna, mint mattot. 

A körmeimet kifestettem az Essence lakkal aztán erre nyomdáztam egy Pet'la lemezről fehér nyomdalakkal, amire aztán még kentem egy réteg rózsaszín csillámos Jollie France lakkot ezután pedig fedőlakkot. A gyűrűsujjara a Moyra arany homoklakkja került. :)

A fényképezőm sajnos rossz volt, amikor fotóztam ezeket, így telefonnal készítettem a képeket. De már apukám megjavította. Csak a képernyőnél mozdult el valami benne. :) A manikűrt amúgy 4 napig hordtam.. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy mostanában többször lépek a számítógépemen az "Érettségi" mappába, mintsem a "Körmök"-be.. Nem sok időm van sajnos festegetni, heti 
kettő a mostani átlag a mindennapos helyett. :(




Amiket használtam:





22 megjegyzés:

  1. szép lett, visszafogott és csajos egyben : )

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű, egyik kedvenc. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem rögtön az jutott eszembe: csinosan elegáns! Nagyon tetszik. :) Köszönöm a kedves szavakat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szerettem is ezt a manit, sokaig hordtam. Nem volt feltuno, de tetszett is. :) Orulok, hogy tetszik! :)

      Törlés
  4. Nagyon csajos és elegáns, illetve az is tetszik, hogy te csak az egyik színt választottad :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena