2016. január 23., szombat

627. bejegyzés: Pastel galaxy


Igen, tudom. Mostanában eléggé kihalt a blog, de többször is írtam róla, hogy mostanában - legalábbis az elkövetkezendő fél évben - nem leszek jelen annyit mint eddig. Ennek teljes okáról majd csak akkor szeretnék írni, ha összejönnek a terveim. :)
Pedig annyira szeretném úgy csinálni a blogolást, mint eddig. Tudjátok mennyire szeretem. De körmöt festeni is alig van időm. Persze fotózok mindent, amit készítek és előbb-utóbb ki is kerül minden ide is. De inkább utóbb. És nem szeretném a blogot sem bezárni semmiképpen sem emiatt a kis eltűnés miatt, mert itt leszek, csak nem olyan sűrűn. 

Ezt a manikűrt is még január elején készítettem. Rég szerettem volna már pasztell színekkel elkészíteni egy galaxis manikűrt. Elég összetett lett a dolog, de elég hamar meglett. A körmeimet rózsaszínre festettem. A hüvelykujjamat, a kisujjamat és a mutatóujjamat egyforma módon csináltam. Szivaccsal ütögettem rá lila és világoskék lakkot. A gyűrűsujjamra próbáltam transzferfóliát használni, de hát nem jött össze.. Akinek van ezzel a dologgal tapasztalata kérem ossza meg velem hozzászólásban! :) A középső ujjamra pedig egy pár gyöngyöt tettem. Az összes körmömre végül pedig használtam egy glitteres toppert. :)








Ti szeretitek a galaxis körmöket? :)






14 megjegyzés:

  1. Jaj de ki csini! Kitartást ebben az időszakban! ;)
    A transzferfóliával még nincs tapasztalatom, nekem is most fog érkezni, de én rendeltem hozzá ragasztót is, úgy hátha működik majd. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! :)
      En is szeretnek rendelni ragasztot a kozeljovoben, hatha ugy fog mukodni. :)

      Törlés
  2. Sajnálom, hogy mostanában kevesebb időd jut a blogra, de megértem, ráadásul olyan csodálatos manit posztoltál mára, hogy csak kapkodom a fejem, nagyon tetszik! Lementem a mappámba, legszebb pasztell galaxisként! :)

    A transzfer fóliáról nemrég írtam egy bejegyzést, használattal kapcsolatos tanácsokat, amolyan kisokosfélét. Ha gondolod, kukkants rá, talán kiderül belőle, hogy mi volt a gond. (Transzferálok, tesztelek-a poszt címe)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon orulok, hogy tetszik a manikur! Nagyon kedves vagy! :)

      Oh, olvasom is! Nagyon koszonom a segitseget! Remelem rajovok, hogy mit csinalok rosszul. :)

      Törlés
  3. Nagyon szép, illik hozzád :)

    VálaszTörlés
  4. Bandita tanácsai mellett a Moyra is csinált egy videót a fóliáról, fent a youtube-on.
    Hú, más akkor aktív, ha ennyit blogol :) Be ne zárd a blogod, annyira szép manikat csinálsz, ez is nagyon tetszik!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! Meg is neztem meg akkor mikor irtad, csak nem volt idom valaszolni! Mar nem sokara jon is hozzam a foliaragaszto. :)
      Nem szeretnem semmikepp bezarni, csak ha mar szukseget erzem nagyon es amig elvezem addig az ido hianya nem jelenthet problemat. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena