2016. szeptember 22., csütörtök

695. bejegyzés: VCND színváltós körömlakk #4


A Born Pretty Store-os tesztcsomagomba kértem ismét egy színváltós körömlakkot is. Nem tehetek róla, imádom őket. :)

A legutóbbi alkalommal is ebből a márkából kértem és mivel akkor meg voltam vele elégedve, ezért ismét egy ilyenre esett a választásom. Ezúttal viszont igyekeztem valamilyen ősziesebb színvilágot választani. 


A lakk minősége tökéletes. Nagyon szépen vált át egyik színből a másikba, bár ezt nehéz volt lekapni, mert a képek még bőven a kánikulában készültek. Ezért miután sikerült kicsit lehűlnie, amint kivettem a hideg vízből váltott is a meleg tónusba. A kis üvegcse 7.5 ml lakkot tartalmaz. A lakk gyorsan szárad, pillanatok alatt. Két rétegben tökéletesen fed. Az ecsetével pedig nagyon jó dolgozni, nem nagyon sikerült kimenni a bőrre. :)


Szóval ilyen lenne az ecset, rövid, széles és lapított. 


A meleg tónus egy pirosas, rózsaszínes bogyószín. 




A hideg pedig egy igazán sötét bordó.




Egy manikűr is készült a lakkal, amihez természetesen ő az alap. Rá nyomdáztam arany faleveleket a The body shop arany metál lakkjával a Born Pretty Store BP-19-es lemezéről. 







 Egy videó is készült erről a kis csodáról. Itt látszanak a változások és sajnos az is, hogy milyen könnyen visszament a lakk a meleg tónusba. 



Ha tetszett a lakk, akkor ITT megvásárolhatjátok. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena