2016. október 1., szombat

696. bejegyzés: Szólánc - Rózsák


Sziasztok! 
Először is elnézést kérek, hogy elnéztem az időpontot, de teljesen össze vagyok zavarodva mostanában. 

Na, de a lényeg az, hogy az a megtiszteltetés ért, hogy Helie felkért, hogy legyek az általa kitalált játék, a szólánc 2. fordulójának a szervezője. Ezért duplán szégyenlem magam a késés miatt. :( 
A téma, amit választottam a Rózsák volt. Aki sokat jár a blogon az tudja, hogy nagyon szeretem a virágokat, főleg a rózsákat. Szerettem volna konkrétabb témát adni így a választásom erre esett. 

A manikűrt a Born Pretty Store webshopból tesztelésre kapott levonóval készítettem. A levonó két részből áll a felső része 6 darab rózsamintásból, az alsó része pedig 6 ív falevelesből. Eddig nem volt bátorságom ilyet rendelni, mert féltem, hogy nem lesz türelmem megvárni a teljes száradást és a levonó felszedi a lakkot, de szerencsémre nem történt ilyesmi. 


Egyértelműen a rózsás részt használtam a manikűrömhöz. A körmeim alapja a Rival de loop dreamland holo lakkja, a gyűrűsujjamé pedig egy Moyra ezüst csillámos lakk. A rózsamintát fehér lakkal festettem át. A középső ujjam pedig kapott néhány kövecskét is díszítésül. :)






Ha tetszett a levonó, akkor ITT tudjátok megvásárolni, ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)




7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett! (-: Nálam nem igazán vált be ez a technika, nekem nem volt türelmem......

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű manit készítettél, de azt hiszem csatlakozom Ágihoz, ez a technika nekem sem a műfajom :)
    Egyébként nyakam mertem volna rátenni, hogy egy ujjon lesznek kövecskék! :D
    Védjegyed! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett. Csatlakozom előttem szólókhoz, a technikával nekem is meggyűlik sajnos a bajom....de neked nagyon jó lett, és a kövecskék igazán egy plusz többletet adnak a manikűrhöz. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett, olyan hercegnős :)

    VálaszTörlés
  5. Én még nem próbálkoztam ezzel a technikával, de neked nagyon szépre sikeredett :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon csajos, igazán hozzád illő manikűr lett :) Nekem nem igazán lett barátom a vinyl, de még fogok próbálkozni vele :)

    VálaszTörlés
  7. Szép lett, hát igen, kövek és rózsák, nagyon jellemző rád :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena