2016. október 2., vasárnap

697. bejegyzés: Őszi körömkihívás - Őszi falevelek


Sziasztok! 
Elindítottam a blogom első kihívását, amelyben többen is csatlakoztatok hozzám. Ennek nagyon örülök. Mostanában nincsenek olyan sűrűn kihívások a blogvilágban, de sajnos nem is tudtam volna bennük részt venni. Alig egy hónapja kezdtem el az egyetemet és még szoknom kell a dolgot, de néha-néha jut időm egy kis festegetésre/blogolásra. 

Az első téma az őszi falevelek. Ehhez a manikűrömhöz egy Born Pretty Store-tól tesztelésre kapott levonót használtam. A levonó két részből áll, a felső része rózsás, az alsó pedig leveles. Én itt egyértelműen az utóbbit használtam. A minta elég nagy volt a körmeimre így nem egészen kivehető mit is szerettem volna ábrázolni a körmömön.


A manikűröm alapja a MODA gel effect 316-os lakkja, a gyűrűsujjam kivételével, mert ott a Moyra arany homoklakkja az alap. A levélmintát szivaccsal ütögettem át az arany homok-Moyrával és az AVON Orange You Crazy-vel. 





Ha tetszett a levonó, akkor ITT tudjátok megvásárolni. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)

12 megjegyzés:

  1. Jajj, de kis ötletes manikűr, és csak úgy sziporkázik! :)
    Már nagyon kíváncsi volta, mit hozol a témára, örülök, hogy nem csalódtam, zseniális manikűr! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép. Ne is mondd, alig van időm lakkozni nekem is, pedig gyakorlatilag ez az egyetlen kikapcsolódásom, csak mire sor kerül rá, az ágyat választom inkább.

    VálaszTörlés
  3. Szép lett :) Nekem is izgi meló mellett kivitelezni, de sebaj, megoldom. :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, színes. :) Sajnos én megfeledkeztem erről a kihívásról, de a napokban majd pótolom. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép és ötletes lett! (-: Sajnos én meg benéztem valamit és abban a hitben voltam, hogy csütörtökön kell posztolni de mindenképpen pótolni fogom a lemaradást! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! :) Hat igen, megesik.. En a datumokat keverem ossze allandoan mostanaban. :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena