2014. május 2., péntek

164. bejegyzés: Áprilisi haul :)


Mivel áprilisnak vége elhoztam nektek az "Áprilisi haul" bejegyzést. A hónapban elég sok zsákmányra tettem szert. A bejegyzés vegyes lesz. Ruhák, lakkok minden játszik. :))

Először kezdeném a lakkokkal, van olyan, amit már láthattatok a blogon és, amiről már tesztet is hoztam. Ha szeretnétek még valamelyikről tesztet írjátok hozzászólásba. :)


S.H.C 120 / - / S.H.C 143 / S.H.C 45 / Golden rose with protein 329 / Da Vinci 399
Őket mind a születésnapomra kaptam :)


Flormar nail enamel 126 / ADEN cosmetics 82 / Da Vinci 286 / Eva cosmetics 103 / maci color 001

A flormar lakkot, az eva cosmetics és a maxi color lakkot ukrajnában vettem. Az ADEN lakkot névnapomra, a Da Vonci lakkot pedig születésnapomra kaptam. :)


- / Need me paris 1 / Need me paris 43 / Need me paris 37 / Da Vinci 155 / dor nail colour 

Őket mind a névnapomra kaptam. :)


Salvadore 254 / ADEN cosmetics 182 / ADEN cosmetics 88 / Charm limit glow in dark 12 / Moyra gel look 912 / Charm limit 04

A Charm limit lakkot Ukrajnában vettem, a többit pedig a névnapomra kaptam. :)


Lora express finish 30 / Da Vinci 400 / Lora express finish 114 / S.H.C 97

A Da Vinci lakkot még szintén születésnapomra kaptam. A többit pedig a héten vásároltam. :)


Ezt a matricát még Ukrajnában vettem, ő már szerepelt bejegyzésekben. :))


Ez a cipellő nagyon megtetszett. Ahogy elkezdődött a jó idő szükség volt egy tornacipőre. A tavalyi már eléggé szét volt menve, és amúgy is befogtam tesiórára. Egy kínai boltban vettem 1500 ft-ért. :))


Ukrajnában nem készültem venni semmit, csak lakkokat. De ő is nagyon megtetszett így megvettem. Az áráról már fogalmam sincs, nem emlékszem. :s


Ezt a ruhát ballagásra vettem. Nem ezt akartam eredetileg venni, de amit kinéztem abból már nem volt. A ruha nekem teljesen bokáig ér. De a ballagásra mégsem ebben mentem el. Amúgy egy kínai boltban vettem 3600 ft-ért. :)


Na igen. Ez az a ruha, ami nagyon sok mindenkinek van. Már régóta szerettem volna egy ilyet, de tavaly nem vettem meg, viszont most igen. Úgy alakult, hogy ebben mentem el a ballagásra. Szóval már volt bevetésen. Igaz amikor a városban voltunk barátnőmmel egy kislány ezt mondta " Nézd már anya, azon meg lepedő van! " Szóval gondolhatjátok... :D Mindenesetre nekem tetszik. :) Őt is egy kínai boltban vettem 2800 ft-ért. 


És ilyen felvéve. :)


Amikor a fehér ruhát vettem megakadt a szemem ezen a kis egyszerű felsőn. Megtetszett és gyorsan bedobtam a kosárba és jött velem. Hátul kicsit hosszabb, mint elől. Mostanában nagyon tetszenek az ilyen fazonú ruhák. :)

4 megjegyzés:

  1. Hú az a sok lakk*-*Legjobban az S.H.C 97 és az ADEN lakkokra vagyok kíváncsi:))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a lakkok:)
    Nagyon jól áll a ruha :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena