2014. május 12., hétfő

171. bejegyzés: 100 happy days VII. :)Már lassan végzek a 100 happy days kihívással. Már a 70. napnál járok. Így ma jön a 7. adag már belőle. :))

61. nap: Májuskosaram barátomtól. Szerintem nagyon szép. Nagyon tetszett. :))


62. nap: Barátom szépen megkért, hogy menjek el vele a meccsére.. vagyis inkább kikönyörögte.. Én mindenféle sportot utálok.. Nézni még jobban, mint csinálni.. :s Így egy kicsit unatkoztam, ezért leálltam fényképezgetni, és a körmömet is lekaptam. :D


63. nap: Vasárnap anyáknapja volt és mamánál voltunk. Keresztapuval lőttünk egy selfie-t. :D:D


64. nap: Barátnőimmel vásárolni voltunk és vettünk "barátság karkötőket".. Gondolom mindenki tudja, hogy mit takar a "barátság karkötő". :D:D::D


65. nap: Ez a kép teljesen smink nélküli.. még a hajam is a természetes formájában van, bár még nem teljesen állt vissza a nagyon göndörre a hajegyenesítés után.. :) 


65. nap: Hatalmasnagy szerelmem lett ez a kék lakk. Egy Lora lakkról van szó egyébként. És gyönyörű.. *______* most az egyik kedvencem. :)))


66. nap: Barátnőmmel csajos estét tartottunk egy kis filmezéssel. A felhők fölött 3 méterrel 2-t néztük. Én már vagy 10x láttam.. :)


67. nap: Készítettem egy ilyen kis összeállítást egy pár közös képből barátommal. :))


68. nap: Barátommal voltunk vásárolni és ezt a ruhát és pipőt kaptam tőle. Meg 2 nagyon szép kis lakkot, amit majd megmutatok nektek. :)))


69. nap: Barátommal filmeztünk. A Paranormal Activity 5-öt néztük. Félelmetes volt. :Dd

4 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena