2014. június 28., szombat

197. bejegyzés: Pretty lakkok


Múltkor megmutattam nektek az Angliából kapott lakkjaimat, amiket tesómtól kaptam. Most két Pretty lakkról hoztam nektek tesztet. :)
Mindkét lakk 1 fontba került, egy 1 fontos boltban.. :D 15 ml-t tartalmaz az üvegük. A száradásukkal egyiknél sincsen gond. Nem gyors, de nem is olyan lassú, még éppen megfelelő. Szerintem mindkét lakk nagyon különleges. A hátrányuk annyi szerintem, hogy a fekete-fehérből a csíkokat, a zöldből pedig a flittereket elég nehéz az ecsetre vinni.. eléggé kell turkálnunk, hogy rendesen az ecsetre menjenek.. Meg hát mint általában az ilyen lakkoknál, el kell igazítanunk a flittereket, mert soha nem úgy megy rá a körmünkre, mint, ahogyan szeretnénk, de hát az ecsettel könnyen odahúzgálhatjuk ahová akarjuk. :)
Az ecsetüket én annyira nem nagyon szeretem, de nem olyan nehéz velük dolgozni. A tartósságuk is jó, a fekete-fehérből már kicsit hamar esnek lefelé a csíkok, mert eléggé hosszúak és így a végük néhány helyen kiáll, ez egy kicsit idegesítő is tud lenni.. de fedőlakkal annyira nem vészes. A zöldnek a tartóssága szerintem nagyon jó, bár kb. 2 napig volt a körmeimen, de addig semmi baja nem lett. :)

Pretty shimmer strips - black and white



Mint már említettem feljebb, a lakkból elég nehéz kihalászni a csíkokat.. Itt látszik is, hogy elég hosszúak, pedig telis-tele van csillámokkal a lakk. Ebből kifolyólag pedig a csillámok vége néhány helyen kiáll.. De a szépsége kárpótolja. Fedőlakkal ez egyébként is enyhíthető.. úgy elviselhetőbb. :)
A lakk elnevezése "shimmer strips", ami "csillogó csíkokat" jelent.. Hát igazán találó! :) 


A középsőujjamon a körmöt rózsaszínre festettem és erre vittem fel a csíkos lakkot. Szerintem ezen az alapon mutat a legjobban, mert így látszanak a fekete és a fehér csíkok is. :)


A hüvelykujjamon és a mutatóujjamon a körmömet fehérre festettem és arra ment a csíkos lakk. Itt inkább a fekete csíkok vannak hangsúlyban. :)


A gyűrűsujjamat és a kisujjamat pedig feketére festettem így itt a fehér csillámok vannak hangsúlyban. Így is nagyon szép szerintem. :)


Pretty Specke - Mint green



Ez a lakk is nagyon szép. Mentazöld lakkban pici és nagyon fekete csillámok vannak. Engem a mentafagyira emlékeztet. A hátránya az, hogy belőle is nehéz a csillámokat kihalászni.. Főleg a nagyobbakat, mindig csak a picik mennek rá az ecsetre. :( Persze van olyan, pár szerencsésebb mozdulatnál, hogy csak a nagyok.. Na mindegy.. :D Ennek a lakknak nem is kell jól fednie természetesen, de ebben benne van az is, hogy eléggé csíkoz. :( De az ilyen lakkokat lehet szép glitter sandwich manikat készíteni. :)


A gyűrűsujjamon és a mutatóujjamon használtam fehér alaplakkot.. Szerintem így szebben mutat a lakk. A kisujjamon látszik is, hogy nehéz a nagyobb csillámokat kihalászni, mert alig jutott rá. :)






Tetszenek nektek a lakkok?
Melyik a szebb szerintetek?
Van ilyen márkájú lakkotok?



5 megjegyzés:

  1. Csodásak a lakkok :) Nekem a mentafagyis tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik az a mentazöld lak :D pedig általában nem szeretem azokat a lakkokat , amelyikben csak fekete vagy fehér geometriai formák vannak :P

    http://misssziszi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena