2014. augusztus 29., péntek

232. bejegyzés: Augusztusi haul I.


Úgy döntöttem, hogy a havi haul posztot nem bonyolítom le egy bejegyzésben.. most a ruhákat és a többi dolgot különszedtem, úgyhogy a napokban várható a 2. része. :)
Nem vettem a hónapban sok dolgot, nagy részüket inkább kaptam, de ezeket is megosztom most veletek. A hónapban a lakkvásárlást sem vittem túlzásba, ugyanis csak 7 lakkal bővült a gyűjteményem, de nem is baj ez talán. :)



Vettem egy szemceruzát, pedig nem sok sminkterméket veszek, mert nem nagyon sminkelem magam. Eredetileg körömlakkot venni mentünk a boltba, de egy sem volt ami úgy megtetszett volna, de ez a szemceruza, vagyis csak az arany vége nagyon-nagyon megtetszett. Felkenve is nagyon szép. Ismeretlen márka számomra, soha nem hallottam még róla, de ebben a termékben egyáltalán nem csalódtam. Őszre pont megfelelő lesz. Amúgy a helyi 100-as boltban vettem 380 forintért. :)



Aztán vettem egy másik szemceruzát is ugyanazon a helyen, ugyanakkor. Régebben volt egy ezüst szemceruzám, de az már elfogyott, így pótlás kellett. Csak szemceruzát és szempillaspirált szoktam használni. Az ilyen színeseket tusvonal húzására használom általában. Ő 190 Ft volt. :)



Aztán az úgy volt, hogy mivel nálunk festés volt így barátoméknál "laktam" egy pár napig. Nem találtuk náluk a körömreszelőt és én sem vittem magammal, így muszáj volt vennünk egyet, mert nekem pont letört akkor a körmöm és utálom, ha beleakad mindenbe. De amúgy is jó lett volna már egy új körömreszelő, és ez amúgy is tök cuki. Az ottani 100-as boltban vettük 159 Ft-ért. :)



És ez pedig úgy volt, hogy voltunk egy közeli városban Kisvárdán. Éééés Kisvárdán van egy fodrászkellékes, aminek eddig csak a kirakatából láttam a dolgokat, mert akármikor mentem el ott soha nem volt még nyitva, pedig a tábla szerint nyitva kellett volna lennie. Deee akkor valami csoda folytán épp nyitva volt!! Be is suhantam és körülnéztem. Még anno láttam, hogy egy ilyen kis csomag kő 50 Ft-ba kerül. Azóta vadásztam rá. Hát vettem is 2 csomaggal. És egy körömlakkot is vásároltam ott, de ő majd csak a bejegyzés végén következik.
Az egyik csomagban lila kövek voltak és szívecske alakúak. Nagyon szeretem a szívecske alakú körömdíszeket, szóval nem is volt kérdés, hogy ő lesz az egyik választásom. :)



És ő lett a másik csomag, ami megtetszett. Ezek rózsaszín szívecske és kör alakú kövek. A kör alakú köveket csak akkor fedeztem fel, amikor ma befotóztam őket. :O



Anyukámék tegnap jöttek haza a nyaralásukról. Romániában voltak Csíkszeredán, 20. évfordulójuk alkalmából "nászútra" mentek. Tesóimnak és nekem is hoztak egy-egy ilyen horoszkópos karkötőt ajándékba. :)



Na hát igen, ő az én kis szépséges szerelmem. Ezt a kis nyakláncot a barátomtól kaptam 2 és fél évre. Ezüst nyaklánc és a medál swarovski kő, szóval soha nem kell levennem. :) Nagyon imádom!! :)



Szükségem volt már egy új fedőlakkra, mert már a régi ismét elfogyott. A Blutterfly márkában igazán megbízok, nem csalódtam még benne. A helyi 100-as boltban vettem 260 Ft-ért. :)
Van már egy Sissi lakkom és azt kifejezetten utálom.. Nem fed jól és nagyon lassan is szárad. De gondoltam teszek még egy próbát, mert ez a lakk nagyon megtetszett, fekete és arany glitterek vannak benne. Benne nem csalódtam. :)



Az S.H.C és a piros Lora lakkot a körömreszelővel együtt vettük. Mostanában mindenféle glitteres fedőlakkra rá vagyok kattanva. Nagyon tetszenek. Mind a két lakk 300 Ft-ba került. :)
A Lila Lora lakkot pedig barátom tesójától kaptam. :)



Ezt a két szépséges Golden Rose lakkot szintén a szüleim hozták Romániából. Nagyon tetszenek és nagyon szépek szerintem. :)



Ha bármelyik lakkról vagy sminktermékről szeretnétek tesztet írjátok meg bátran hozzászólásba! :)



6 megjegyzés:

  1. Az shc-vel csinálj majd manit! Szuperül mutat az üvegben! Hol szerezted? :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mar van vele mani es nem sokara a blogra is kikerul az alkotas. :) Ezt egy 100-as boltban vettem Gyulahazan. De S.H.C lakkokkal talalkoztam sokat mar kinaikban is. :)

      Törlés
  2. Nagyon szépek a lakkok :)
    csodaszép nyakláncot kaptál a barátodtól :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena