2014. november 17., hétfő

318. bejegyzés: Novemberi körömkihívás - GEOMETRIA - rombusz


Hihetetlen, hogy milyen gyorsan mennek a napok, a hetek. Még csak most kezdtük a novemberi geometriás kihívást és már a 4. témánál járunk.
A mai téma a rombusz. Nos, a rombusz az az én szememben egy fordított négyzet, de gondolom mindenki másnak is.. Hacsak én éppen nem kevertem össze valamivel, de remélem nem kevertem össze semmivel.. :D
Négyzet alakú (ez esetben rombusz) kis kövecskéim sokféle van, de ebben a fordulóban most egy világoskékre esett a választásom. Az évszakhoz képest elég színes és vidám manit készítettem. Igaz, elég béna lett, de próbáltam mindent beleadni.
Alapnak egy világoskék Lora lakkot használtam, amit eddig nagyon imádtam, de időközben már kicsit tönkrement. :( A sárga lakkal húztam a gyűrűsujjam és a hüvelykujjam közepére egy csíkot az NYC Lexington Yellow lakkjával. Ebbe a sávba nyomkodtam bele elfordítva a kis négyzeteket, hogy rombusznak tűnjenek. :D




2 megjegyzés:

  1. A rombusz nem feltétlenül négyzet is, de tény, hogy az elfordított négyzet valóban rombusz. :D A lényeg, hogy az oldalak egyenlő hosszúak, és a szemben lévők egymással párhuzamosak legyenek.
    Amúgy nekem tetszik ez a mani! Én mondjuk a sárga helyett fehéret használtam volna, vagy a sárga alá még egy fehér alapot húztam volna, hogy jobban érvényesüljön, de amúgy nekem tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezt en is tudtam csak azt hittem valamivel osszekeverem, de szerencsere nem. :D
      Igen, lehet, hogy az a feher alap elfert volna a sarga ala. :(
      Orulok, hogy tetszik! :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena