2015. január 17., szombat

384. bejegyzés: Chick Movie Night - Doktor Szöszi


A mai napon startol Julcsi szupi kihívása. A kihívás a csajos filmekre alapszik. Nagyon jó ötletnek tartom, egy kis vidámságot is hoznak ezek a témák a szürke hétköznapokba számomra. :)
Már a filmeket szorgalmasan elkezdtem nézegetni és tervezgetem a manikat is hozzájuk.
A Doktor Szöszi az egyetlen, amit nem néztem vissza, mert 1000x láttam már és a megnézése nélkül is rögtön tudtam milyen manit fogok csinálni.
Hát RÓZSASZÍNT! Imádom ezt a színt, úgyhogy nagyon örültem neki. Két manikűrt is készítettem, de az elsőt nem éreztem olyan jónak így készült egy második is.
Az elsőhöz sötét rózsaszín lakkot használtam glitterrel fedve és a gyűrűsujjam kapott sok-sok kis kövecskét. Aztán nézegettem két órán át, de nem tetszett.. Nem volt az igazi. Aztán fogtam egy fehér és egy világos rózsaszín lakkot felkentem őket a szivacsra és rányomkodtam a sötét rózsaszín lakkra.. Így már sokkal jobban tetszett az összkép. Aztán a rózsaszínrészbe nyomkodtam egy kis pink csillámot is, bár ez a képeken nem igazán látszik. Aztán pedig a gyűrűsujjam kapott egy kis masnit is a közepén egy lila kis kővel. :)

Az elsőt is megmutatom nektek egy kis montázsban.


És most következzen a második. Az első képeket fényképezőgéppel készítettem, de sajnos csak a házban tudtam fotózni lámpafénynél így a színeket eléggé eltorzította.


A következő képeket pedig telefonnal és vakuval készítettem, ezen az eredeti színek vehetők ki jobban. :)




Nektek melyik tetszik jobban?
Ti szerettétek/szeretitek ezt a filmet? :)


8 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena