2015. március 31., kedd

437. bejegyzés: Márciusi haul


Egy újabb hónap ért véget, ami újabb haul bejegyzést is jelent.
A hónapban viszonylag sok lakkot vásároltam, de hát ezt okozza a sok akció és leárazás.. Főleg az Essence akcióknál és a Lora lakkok kiárusításánál csábultam el nagyon. :$ 
Pár ruhára és egy új cipőre is szükségem volt már. :)
A Miss sporty és az Essence lakkok is le voltak árazva a hónapban. Le is kapkodtam, amik éppen tetszettek. 2 Essence lakkot hoztam el aznap. Egy homoklakkot, ami a 156-os számot viseli és a me & me lover nevet, és egy másikat, ami ugyan a sima kategóriába tartozik, de mégis olyan különleges, ő a 190-es és kiss me, freddy elnevezésű. Elhoztam egy akciós Miss sporty lakkot is, amit már blogokon többször láttam és nagyon tetszett a narancssárga színe ellenére is. Ő a crush on you kollekcióba tartozik és a 063-as számú. :)
Szintén még az akció keretein belül vásároltam meg ezt a két lakkot. A korallos-rózsaszínes lakk azért tetszett meg, mert szerintem nagyon különleges és matt is, ő a 185-ös és a candy crush nevet viseli. A zöldnek pedig megtetszett a színe. Amúgy is kellett már egy szép zöld lakk, mert nem volt még és mivel már nagyban tavasz van (bár az idő pár napja nem ezt mutatja) még jobban sürgetett. Így mikor megláttam le is kaptam a polcról. Ő 138-as a L.O.L. névvel. :)
A két Lovely lakkról már volt teszt a blogon. ITT megleshetitek. :) 
A BlinkBlink lakkok pedig le voltak akciózva 250 Ft-ra a Rossmann-ban, de mivel már majdnem mind megvan belőlük barátom karácsonyi ajándékozása jóvoltából. Így ez volt az egyetlen, ami még nem volt, szóval csak ő jött velem. :)
Ééés, amikor egy kisvárdai Százszorszépben megláttam ezt. A Lora lakkok csak 120 Ft-ba kerültek. Beszaladtam fedőlakkért, mert elfogyóban volt már a másik. Már épp levettem a lakkot, amikor megláttam 2 kosár csodálatos körömlakkot a pénztárnál. Hát nem is lennék, ha nem álltam volna be válogatni.. :'Ddd Először megvettem 5-öt, aztán 10 perccel később visszamentem a liláért is, mert fájt a szívem érte. :)
Barátommal épp a Rossmann-ban voltunk, amikor megálltam az Essence állványnál. Neki nagyon tetszenek az ilyen élénk színű rúzsok meg persze nekem is. Meg aztán jön a tavasz és a nyár is. Lehet előfordul majd, hogy párszor majd felkenem. Mert nem vagyok igazán rúzsozós fajta. :)
Vettem egy cipőcskét is tavaszra. Sajnos a tavalyi imádott rózsamintás pipőmet már széthordtam, ezért szükségem volt egy újra. Mindenképp tornacipőt szerettem volna, de valami csinit. Imádom az ilyeneket. Ezért ezt a csipkés-hálós darabot választottam. 2500 Ft volt kínaiban. :)
Vettem két pulcsit is még a hónap elején. A virágmintásról le se tagadhatnám, hogy a szívem csücske lett, hiszen nagy híve vagyok ennek a mintának. A másik is tetszik, nagyon-nagyon kényelmes is. A virágos 4000 Ft, míg a szürke 2000 Ft volt. :)
Még nagyon-nagyon a hónap elején megérkezett a rózsás órám is E-bayről. Hatalmas szerelmet érzek iránta. A virágmintás pulcsimmal nagyon összhangban vannak. :) 

8 megjegyzés:

  1. Jujuj mennyi szép doloog! Nagyon tetszik a Selfie-s pulcsi, az Essence-s lakkok na meg a Lorásak is..! Micsoda jó fogás volt! Amúgy milyenek a Lora lakkok?Nekem csak egy van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huuu, hat a Lora lakkok jok szerintem. Nekem sok van beloluk. Igy, hogy most jol betaraztam beloluk ismet, megelozve a Lovely lakkjaimat megint beloluk van a legtobb.
      Az uj kiadasu lakkokkal nekem meg soha nem volt gondom. Van beloluk egy par, de szerintem tokeletesek.
      De vannak a regi kiadasuak, az olyan uvegesek, mint a kepen lathatoak. Azok kozott vannak rosszak is. Van ami nagyon szupi, de van ami nem. Peldaul lassan szarad nagyon, nem fed jol vagy nagyon csikozik. :)

      Törlés
  2. Az óra nagyon-nagyon tetszik*-* De a lakkok színei is csodálatosak:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En is nagyon imadom az orat! Orulok, hogy neked is tetszik! :)
      Lakkokbol pedig probaltam tavasziasabb es nyariasabb lakkokat osszevasarolni. :)

      Törlés
  3. Lora lakkok láttán kedvet kaptam egy pasztell manikűr elkészítéséhez :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen. A kosarban furcsa modon csak ilyen pasztelles lakkok voltak. :D

      Törlés
  4. Nagyon szép a virágos pulcsi és az óra. :3 és a sportcipő is nagyon tetszik. Én nem merek ilyen vászon cipőket venni, mert nálam az ilyen kb 2 hétig tart, mert amilyen ügyes vagyok úgy összekoszolom, hogy azt a jóisten sem takarítja ki. :D A lakkok is szupik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hat igen.. Szembesultem en is ezzel a problemaval.. Eddig 3x volt rajtam, de 1x mar volt kimosva de mot megint koszos.. :(
      Orulok, hogy neked is tetszenek! :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena