2015. május 21., csütörtök

470. bejegyzés: Lora lakkok


Ebben a bejegyzésben az áprilisban kapott/vett Lora express finish lakkjaimat szeretném bemutatni. Minden egyes darab 119 Ft-ba fájt nekem vagy annak akitől kaptam, ugyanis a Kisvárdai Százszorszépben ennyire voltak leárazva. Ennek az olcsó árnak néhány lakknál meg is
 van a hibája, de a legtöbbjük nagyon jó. Összesen 12 példányt teszteltem le, de van benne 4 olyan is, ami korábban már meg volt, vagy 2-t is kaptam belőle, de ez soha nem baj, mert mindig jól jönnek. :)



97: Ebből 2 darabot is sikerült beszereznem, mert egyet magamnak vettem gondolván, hogy a fehér lakk mindig jól jön és egyet a húgomtól is kaptam névnapomra. Amúgy ez egy nagyon jó fehér lakk, mert már 2 rétegben is tökéletesen fed és viszonylag hamar is szárad. Az én elvárásaimnak ez nagyon jól megfelel. 

16: A nude lakkokból sem elég sosem, hiszen ezek bármilyen alkalomra jól jönnek. A lakk sajnos annyira nem jó, mert 3 rétegben fed rendesen, viszont ennyi rétegben felkenve már elég csúnyácska és csíkos.

15: Talán barackvirágszínűnek sorolható be ez a lakk, nem tudom, mert soha nem értettem igazán a színekhez. Nagyon tetszik a színe és már 2 rétegben fed.

14: Ez egy nagyon szép színű halvány rózsaszín lakk. Sajnos rá is ugyanazok a jelzők illenek, mint a 16-os nude lakkra. 



90: Ez egy nagyon szépséges lila árnyalat. Erre a lakkra nem is tudnék rosszat mondani. 2 rétegben már tökéletesen fed és gyorsan is szárad viszonylak. Az állaga is nagyon jó.

10: Ez is egy nagyon szép lila lakk és ugyanazt tudnám elmondani róla, mint az előzőről.

Nincs szám: Ez egy szép neon pink lakk. Számot nem találtam rajta. Vannak hibái, sajnos. Az első az, ami engem kifejezetten zavar egy lakknál, ha nagyon fog. A körmeimet úgy befogta, hogy amikor a lakkot lemostam enyhe infarktus tört rám. Igaz, ez az én hibám is, mert nem használok alaplakkot. De több baj is van vele, mert igaz fed 2 rétegben, de csúnya marad és, ha még egy réteget felkenek, akkor még csúnyább lesz. :(

13: Nagyon tetszik ez a lakk is. Nagyon érdekes szín ez. A lakk is eléggé az, az állaga is. Nem fed teljesen jól, de nem csíkozódik már egy-két rétegben sem és én szeretem az ilyen lakkokat, nagyon jól tudnak mutatni egy-egy manikűrnél.



78: Ő is egy olyasmi lakk, mint a narancs színű. Elég érdekes állaga van, gyönyörű színe és ő már fed 2 rétegben is tökéletesen. 

79: Na, ez a lakk maga botrány. Belőle már volt egy eddig is, de akkor sem szerettem. Nagyon szép a színe, ezzel nincs is probléma, de a száradási ideje kb. 1 órától akármeddig elterjedhet. És amilyen borzasztóan befogja a körmeimet arról már nem is szeretnék mesélni.. A margarétát is annyira befogta, hogy miután lemostam az egész lila maradt.. Nem értem egyszerűen. 

04: Ebből a lakkból is volt már ezelőtt egy. Ezüst lakkból amúgy is kifogyóban voltam és ennek az ezelőtti tesója is teljesen tönkrement és beszáradt, de amúgy is már megvolt egy éve. Ezért nagyon örültem neki, amikor ezt ajiba kaptam.

08: Ebből a lakkból is 2 van a készletembe, mert egyet vásároltam magamnak és egyet kaptam a névnapomra is hugimtól. Nagyon szép a színe, nagyon tetszik és róla sem tudnék rosszat mondani. 2 rétegben fed és a száradási idejével sincs gond. :)



Nektek vannak ilyen Lora lakkjaitok? Mi a véleményetek róluk? :)



2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena