2015. június 10., szerda

480. bejegyzés: Summer N.C. - Hello Summer


Tegnap találkoztam egy újabb kihívással Angel-nél, ami a nyár témáit foglalja össze. Sok-sok szupi téma van benne, örömmel fogok rá alkotni. Majdnem sikerült lemaradnom róla amúgy, de szerencsére tegnap este rátaláltam, így ma gyorsan össze is dobtam egy manikűrt az első témájára, ami a "Hello Summer". Már egy jó ideje csak ilyen témájú manikűröket alkotok, mert csak ehhez van kedvem és a kék színhez. Van ugyanis az az érzés, amikor a szemem csak egyféle színt képes elviselni a körmeimen és ez most ez a furi világoskék szín.

Ma megérkezett a Born Pretty Store-tól tesztelésre kapott csomagom is, így most két legyet ütök egycsapásra ezzel a bejegyzéssel, mert ezeket a kis glittereket is muszáj volt nagyon gyorsan kipróbálnom. 12 darabos szett amúgy és mindenféle színű van benne, ami szem-szájnak ingere. Legtöbb glitter inkább átlátszó benne és csak egy kicsi színűk van, de nekem így is nagyon tetszenek. Vannak benne olyanok is, amelyeknek elég erőteljes színűk van (de azok inkább karácsonyi színek az én szememben, így majd velük akkortájt találkozhattok a blogon :D). Én most csak négyfélét használtam fel a manikűrömben, ezüstöt és kékeket. 

A körmeim alapja fehér és erre legyezőecsettel vittem fel 3 kék lakkból. Először a Moyra gel look 45-ös lakkból festegettem föl, aztán egy Glamour lakkból is és végül a Miss sporty Oh my gem 004-esből. Erre jött 2 glitteres fedőlakk is az Essence special effect 10 glorius aquarius és a Myriam 49-es. Aztán használtam fehér lakkot a betűk megfestéséhez, amit aztán kirakosgattam a glitterekkel fogpiszkáló segítségével. :)





Amiket használtam:


- Essence special effect topper - 10 glorius aquarius 
- Moyra gel look 45
- fedőlakk: Lora 99
- fehér lakk: Lora 97
- Glamour 
- Myriam wear maxx 49
- Miss sporty Oh my gem! 004
- Born Pretty Store glitterek


Ha nektek is megtetszettek a kis glitterek, akkor ITT tudjátok megrendelni őket.
Az MFSQ10 kóddal pedig 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)


18 megjegyzés:

  1. Nagyon jóóóó! Nagyon tetszik, friss, nyárias... nagyon átjön!

    VálaszTörlés
  2. Szuper lett , nagyon tetszik:))

    VálaszTörlés
  3. Csodás lett! Nagyon tetszik!:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett ez a mani! :) A kék-időszakot teljes mértékben megértem, bár nálam inkább úgy szokott jelen lenni, hogy van, mikor nem tudom elviselni a lakkozást a körmeimen, max csak egy egyszerű festést. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom! :)
      Igen nalam is van ilyen is! Van amikor csak szinre specializalodik ez az erzes, de van amikor finisre vagy van olyan is, hogy egy technikara.. Mindig masra vagyok rakattanva es csak azt vagyok kepes hordani. :D

      Törlés
  5. Huuu ez de csúcs lett, nagyon tetszik, igazán friss, tengeres, nyárias! Nagyon bejön :)

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon sellős. ^^ Ja, és odáig vagyok a kezdőképeidért. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En is ezt latom ezekben a nyari, csillogos dolgokban. :3
      Nagyon orulok, hogy tetszenek! :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena