2015. június 28., vasárnap

492. bejegyzés: Oriflame power shine kék


Ebben a bejegyzésben egy olyan Oriflame lakkról lesz szó, amit Andi blogsale-jén vásároltam.
Mikor bevetemedtem a bejegyzéshez és megláttam már tudtam, hogy kell nekem. Volt mellette egy lila társa is, de az sajnos akkor már elkelt. Eddig még nem találkoztam Oriflame lakkokkal. A márkáról persze hallottam már, de itt felénk nincsen tanácsadója sem, bár úgy emlékszem régen volt.

Amikor megérkezett a kis doboz tele lakkokkal és kibontogattam őket megnézni közelebbről épp a hintában ültem az udvaron és pont odasütött a nap.. Amikor a fény megvillant a lakk ecsetén hatalmasat szikrázott, gyönyörű volt. Ezt úgy éreztem meg kell osszam veletek.. Bár elég hülyén magyaráztam el, na mindegy. :D Amikor a lakkos könyvembe festettem vele a mintát sikeresen ráöntöttem a lábamra is.. Tartottam a kezemben aztán rápillantottam a kezemre és tiszta lakk volt nem tudtam, hogy hogyan.. Aztán, amikor rápillantottam a lábamra enyhe szívbajt kaptam, de szerencsére az ecsettel vissza tudtam rakosgatni a kiömlött lakk nagy részét az üvegcsébe.

Nos, az üvegcse 5 ml-es. Nem tudom, de én azt hittem nagyobb. Mármint nem baj, hogy csak ennyi, mert úgysem fogyna el lassan 250 tesókája mellett, csak olyan furcsán picinek találtam, amikor megfogtam. A száradási ideje villámgyors, bár szerintem a holo lakkoknak általában ilyen szokott lenni. Az ecsete széles és nagyon könnyű vele dolgozni. A tartóssági idejéről nem tudok beszámolni még nektek, mert ma délután kentem fel, bár szerintem magamat ismerve holnap úgyis lemosom. :D


Bizonyára már észrevettétek, hogy ez egy elég hosszú bejegyzés lesz. Ne aggódjatok, képek is vannak még bőven. Nem tudom miért, de van, hogy csak úgy jönnek a szavak és a betűk, de van, hogy semmit sem tudok írni. Na, ez a helyzet az előző.. :D

Csináltam képeket napfényben és árnyékban is. Kezdeném az üvegcsével. :)


Felkenve üvegcsével napfényben és árnyékban is. :)


Üvegcse nélkül felkenve. :)


És végezetül készítettem egy egyszerű kis nail art-ot is hozzá. Na jó, csak a gyűrűsujjamra nyomdáztam a BPS karácsonyi nyomdalemezével. Van rajta egy minta, ami  nem annyira karácsonyi, legalábbis szerintem. Amúgy alig tudtam megállni, hogy ne hópelyheket nyomdázzak a körmeimre, mert elképzeltem és nagyon jól álltak az agyacskámban a fehér kis hópihék ehhez a lakkhoz. Na, majd télidején visszatérek ehhez az elgondoláshoz. ;) Jéé és most visszagondolva ezt a lemezt is Andinál nyertem nyereményjátékon, hihi. :D


Na és ennyi lett volna ez a bejegyzés. Nektek van Oriflame lakkotok? Mi a véleményetek róla?
Ez a lakk tetszik nektek? :)





10 megjegyzés:

  1. Wow...tényleg nagyobbnak tűnik mint 5ml. :D Cseles. Nekem nincs egy holo-s lakkom sem, (Nem tudom miért,de 96 lakk között egy holo sincs. Szégyen :D)de ez butál jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Iiigen. Ugye milyen csaloka?! :D
      Nekem is kb. 130utan jott az elso holom azt is Gift Swap alkalmaval kaptam, egy moyra lilat, szinten Anditol, mert akkor en voltam a parja. De amugy ezen a ketton kivul is csak egy van egy ILNP es azt is nyertem. :)
      Igen, ez nekem is nagyon tetszik! :))

      Törlés
  2. Igen tényleg több 5 ml liternél. Nagyon szép ez a holo lakk, oriflame lakkok szerintem jók és 2-3 napot kibírnak fedőlakkal. Igaz ez a holo lakk nincs meg de the one lakkhoz hasonlít akkor már jó féle lehet: http://judymuhely.blogspot.hu/2014/10/the-one-tartos-koromlakk-7.html :) Nem karácsonyis az a minta egyáltalán :) Szép lett a nail art!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De amugy szerintem tenyleg tobb, marmint annyi van rairva, de van 5ml-es lakkom es az sokkal picibb. Minimum 6-7-nek nez ki. Szerintem csak karacsonyis. Koszonom! :)

      Törlés
  3. ez a link: http://judymuhely.blogspot.hu/2014/10/the-one-tartos-koromlakk-7.html

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lakk. Én nem is tudom, mikor rendeltem utoljára az Oriflame-tól. Azt hiszem, még 2011 őszén.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is! Anno anyukam is rendelt kb. 10-12 eve amikor meg icipici voltam. Annyibol emlekszem erre a markara. :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena