2015. július 8., szerda

501. bejegyzés: Live, Love, Laugh


Újabb lemezt teszteltem le az ötös BPS "szettből". A most következő lesz a BP-71-es, ami telis-tele van szerelmes kis mintákkal. Imádom az ilyen mintákat és lemezeket, mert nagyon kis romantikus alkatnak tartom magamat. :)
Egy nagyon egyszerűnek tűnő manikűrt készítettem el. Na jó, az is. Csak nekem nem volt az.. Három nekifutással sikerült ILYENRE  elkészítenem. Már teljesen fel akartam adni, amikor nem bírtam tovább és újra nekiálltam, mert nem bírtam beletörődni, hogy nem sikerült. Már majdnem készen voltam, amikor azt hittem, hogy sikerülni fog jóra, amikor ferdén raktam fel a "Laugh" matricát. Ez még nem is lett volna akkora probléma, ha a matt fedőlakkom nem bubisodik fel nagyon durván.. Nem tudom, hogy mi lelte, soha nem volt még gondom vele és ez már amúgy is a második üvegem belőle és nemrég vásároltam. Amúgy a Lovely matt fedőlakkjáról van szó. Na, mindegy reméljük többé nem fordul ilyen elő. :(









Ha megtetszett nektek a lemez, akkor ITT vehetitek meg. A "szettben" pedig ITT. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor lejön 10% a vásárlásotok összegéből. :)

13 megjegyzés:

  1. Úristen, de jó poszt lett....a mani,a videó (imádom, és szinte minden videódat megnéztem. :D) gyönyörűek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom, nagyon orulok, hogy tetszik! :)
      Oh, ennek nagyon orulok, legalabb akkor nem felrslegesen csinalom oket. :3

      Törlés
  2. Nagyon klassz lett. :) Bár nekem kicsit túl sok a fehér, esetleg még valamilyen virágmintát el tudnék rá képzelni. Remélem nem veszed piszkálódásnak, csak egy tippet szeretnék adni, hogy fotózás előtt, ha bekened akár olívaolajjal a körömágybőrt, akkor nem fognak látszódni a száraz részek és szebb lesz az összhatás. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom! :)
      Nem tudom, en meg semmilyen mintat nem tudtam elkepzelni a harom kis szo melle, egyszeruen igy ereztem tokeletesnek. Amugy is imadom a fehetet, kormokon is egyarant, kepes vagyok csak sima feher kormokkel lenni is. Lehet nekem ezert nem tunik soknak. :)
      Nagyon koszi a tanacsot, megfogadom! :)
      Bar itt azert latszik igy(mert amugy feleennyire nem volt szaraz), mert koromlakklemoso hianyaban meg kellett vennem azt, amit megtudtam es mivel itt a kornyeken csak Lora-s volt, ami azota mar a kukaban van.. Nos, hat szornyu az a lemoso. Ahogy a koromborrol takaritottam lefele a kiment lakkot a koromlakklemoso lemosta a feheret de a lemoso felvette a szinet es csak jobban elmazgalta az egeszet. Akarhogyan sikaltam nem tudtam eltuntetni onnan. Szerintem azert tunik itt annyira csunyanak. :(

      Törlés
  3. Nagyon szép, olyan tetkós a végeredmény, ha érted, mire gondolok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom! :)
      Nahat, nem gondoltam, hogy valaki tenyleg meglatja benne azt, amit valojaban en is latok. Tenyleg olyan tetkosnak keszult, mert imadom a tetkokat, foleg az ilyen irasokat, szep kis betukkel. Nekem is van egy. :)

      Törlés
  4. Tényleg olyan tetkós:D
    De nagyon szép lett:)
    Pont ma sikerült megérkeznie a BPS rendelésemnek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is. :D Koszonom! :)
      Na, az tok szupi. Nekem mindig szerdan erkeznek. :)

      Törlés
  5. Vannak ilyen napok... nagyon ismerős, nekem a halacskás manim nem akart az istennek se összejönni (azt hiszem, pont holnap v holnapután lesz fent Instán, blogon majd csak jövő hónapban), szóval teljes mértékben megértelek és átérzem a problémát! Viszont a mani szerintem jó lett, így fotókon a bubisodás sem látszott. Aminek amúgy szerintem rettentő egyszerű magyarázata van: MELEG. Nekem legalábbis csak nyáron és akkor is a legforróbb napokon szokott bubisodni, de akkor aztán nagyon (mit ad Isten, pont, hogy a halacskás manit is sikerült arra a három napra időzítenem, mikor itthon kánikula van xD )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most, hogy mondod tenyleg nagyon-nagyon meleg volt akkor. :o A kepeket meg direkt elegge kivilagositottam, hogy ne latszodjon annyira a hiba. :)

      Törlés
  6. Ó, az majd' lemaradt, hogy ez a lemez nekem is megvan. :3 Én még nem használtam, de már nagyon várom, hogy kipróbáljam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen a lemezen nagyon szep mintak vannak! En ezek miatt a feliratok miatt kertem amugy. De nem is tudtam, hogy te szoktal nyomdazni. :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena