2015. július 10., péntek

504. bejegyzés: Csipke


Egy kicsit felborítom a rendet, mert a BPS tesztelni való lemezek közül nem az ötös szett utolsóját hoztam, hanem egy másikat, ami telis-tele van csipkemintával. Ez a BP-02-es. Én igazi szerelmese vagyok a csipkének. Igazán romantikus egy fajzat vagyok és szerintem ez ezzel jár. Nagyon sok csipkés dolgom van, sok ruci és minden más is. Úgyhogy kellett már egy csipkés nyomdalemez is, mert csipkemintát festeni kézzel tényleg elég nagy kihívás. :)
Egy nagyon egyszerű manit készítettem. Alapnak egy sima körömerősítőt használtam, nem ezt akartam, de kifogyott az Essence give me nude, baby! lakkom és még nem szereztem be másik üveggel, mert egyszerűen azóta nem láttam a legközelebbi Rossmann-ban, más ilyen hely pedig legközelebb 40 km-re van innen, szóval muszáj vagyok várni, míg ide hoznak, amíg nem járok arra. Így a körmöm sárgasága is átüt egy kicsit. Hát igen, a sok lakkozás ilyen hatással van rá, sajnos, de hát úgyse sűrűn hordom pucéron. :D Egy kicsit díszítettem a manit félgyöngyökkel is, amik nagyon-nagyon 3D hatásúak és eléggé elállnak a körömtől. Nekem tetszett így amúgy, mert engem nem zavar az ilyesmi, sőt még sokat simiztem is, tetszett a kis körök felülete a körmeimen. :D








Ha megtetszett nektek a lemez, akkor ITT vehetitek meg.Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor lejön 10% a vásárlásotok összegéből. :)


8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, a kis gyöngyök nagyon szépen feldobják. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett, jól néz ki a körmödön :)

    VálaszTörlés
  3. Csini lett! Még úgy is, hogy eredetileg nem vagyok oda az ilyen hatalmas kövekért, gyöngyökért. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom! Szepek amugy az ilyen nagy diszek, csak kenyelmetlenek kisse, szerintem. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena