2015. augusztus 24., hétfő

531. bejegyzés: Chevron nail art


A Born Pretty Store-tól kért tesztelési csomagomban most helyet kapott 3 nyomdalemez és 2 körömlakk. Most az egyik lemezről lesz szó, ez pedig a BP-L006-os. 

A lemez a szokásos BPS minőséget képviseli. Sok-sokféle minta kap rajta helyet, de inkább a klasszikusok felé hajlik, mint például a vonalak, köröcskék, csillagok, állatminták, ilyen-olyan geometrikus formák. Összesen 22 db különböző minta található meg rajta, ebből 14 egész körmös, ezek az első és a második sort foglalják el. A többi 8 pedig kicsi minták, amik nem fedik be az egész körmöt, ők a 3. sort kapták meg. 


1. sor


2. sor


3. sor


Szerintem mindegyik minta nagyon kihasználható, ezért is volt elsősorban ez az a lemez, amit nagyon ki szerettem volna próbálni. Én ebben a manikűrben az 1. sor 6. mintáját használtam fel. 
Az elkészítést és a hozzávalókat nem magyaráznám most, mert a lent látható vidiben mindent megtaláltok és megnézhettek. :)












Ha megtetszett a lemez, akkor ITT tudjátok megvásárolni. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)






8 megjegyzés:

  1. Ez nagyon gyönyörű lett *-* A videód is szuper. :) (Amúgy leírnád légyszíves,hogy melyik videószerkesztő programot használod,hogy felgyorsítsd a videót?)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is ez az egyik lemez a kiszemeltem.. :) Szép manikűr lett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem szuper lemez! Minden van rajta ami kell. :)
      Koszonom! :)

      Törlés
  3. Nagyon jó! Ez a mani az én inspirációs mapácskámban is ott lapul egy jó ideje. ^^

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena