2015. szeptember 2., szerda

540. bejegyzés: Born Pretty holo polish #9


Újabb a Born Pretty Store-tól tesztelésre kapott dolgot mutatok meg most nektek.
Ez esetben most egy körömlakkról beszélünk. Mégpedig holografikusról, amit úgy veszek észre, hogy egyre többen szerettek és csodáltok, és egyre népszerűbb is. Nos, az én agyacskám és ízlésem inkább a homoklakkoknál ragadt le. A holografikus lakkok ugyanis csak napsütésben szépek. Igaz, akkor nagyon-nagyon elragadóak és könnyen szerelembe lehet esni velük. :)

Igazából ezt a lakkot nem én választottam (és egy másik társáról is lesz teszt később), mert én egy betonlakk szettet választottam ki, de ezt kaptam. Ezért annyira nem felel meg az én ízlésemnek, mert ahhoz túl világos lila színe van. :D Persze nagyon örülök ennek is. :)

Árnyékban: 

A lakk, mint a legtöbb holografikus lakk árnyékban nem olyan szépséges, de amikor fénybe kerül a szájak tátva maradnak és az állak leesnek. Ez a reakció legtöbbször napra kerülésnél esik meg. Velem legalábbis biztosan! 
Az üvegcse 6 ml lakkocskát tartalmaz, az üvege pedig egész találó, de a kupak formája miatt és az ecset icipicisége miatt kicsit nehéz dolog vele szépen festeni. Nagyon kicsike az ecset, vékony is és tényleg icipici. Bár egy ilyen mini lakkba nagyobb nem is férhet bele. A száradási ideje nagyon gyors volt, de kellett belőle három réteg, mert nem fed olyan jól, de én még így is úgy éreztem, hogy nem fedi olyan jól a körmeimet. :)





És most jön a lényeg!!!
Napfényben:














Ha tetszett a lakk, akkor ITT tudjátok megvásárolni. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)

6 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena