2015. szeptember 6., vasárnap

542. bejegyzés: Born Pretty holo polish #12


A másik tesztelni való lakkot mutatom most meg nektek, amit a Born Pretty Store-tól kaptam.
Szóval, Tátátátáááá bemutatkozik a Born Pretty 12-es számú holografikus lakkja, amit egy csodálatos színnel és hatalmas holografikus tulajdonsággal áldottak meg. Szerintem a Born Pretty Store-ban található holografikus lakkok közül ő sikerült a legszebbre. Habár nem én választottam ki, ez igaz, de nagyon-nagyon tetszik. :)

A legfőbb dolog, ami fontos nálam, hogy árnyékban is imádom. A zöldnek ezt az egy árnyalatát kedvelem úgy igazán. Szóval, ha árnyékban tetszik, akkor mi a hatása nálam fényben, sőt mi több napsütésben?! Hát az állam leesése konkrétan. Imádtam fotózni is, videózni még inkább. Rengeteg kép is készült és elég sokat is teszek a bejegyzésbe, ezért kérlek ne haragudjatok, de remélem ti is annyira fogjátok élvezni a nézegetésüket, mint én! :)

A lakk üvegcséje amúgy 6 ml lakkot tartalmaz, így elég pici az üveg és ezzel együtt az ecset is. Ami zavaró lehet, de meg lehet éppen oldani a felvitelt csak kicsit türelmesebbnek kell lenni. A száradás igazán gyors és két réteg is elég belőle, de a tartósságát annyira nem mondanám jónak. Másnap, amikor kifestettem már a körömvégeim le voltak kopva kicsit.

Árnyékban: 




És a lényeg!
Napfényben:













Ha megtetszett a lakk, akkor ITT tudjátok megvásárolni. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből! :)

8 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena