2015. szeptember 7., hétfő

544. bejegyzés: Dry brush & aztec


A második manikűrt mutatom most meg nektek, amit a Born Pretty Store-tól tesztelésre kapott BP-L010-es azték mintás lemezzel készítettem. 

A manikűr nem sikerült valami jól, mert a nyomdázást teljesen elrontottam. Nagyon elcsúszott, de mivel ezt leszámítva nekem tetszett a végeredmény így úgy döntöttem, hogy nektek is megmutatom.

Eddig még csak egyszer használtam dry brush technikát, azt is a tavalyi körmös technikák kihívás keretein belül. Az elég pocsékul sikerült, de ez most kivételesen tetszett, amit ennek a manikűrnek az alapjaként csináltam. Szokásosan a középső ujjam és a gyűrűsujjam körmei kapták meg ezt a mintát. Neon rózsaszín, neon sárga, menta zöld és ezüst színeket használtam hozzá. Aztán erre jött a nyomdázás feketével. A többi körmöm sima menta zöld lett és kaptak 2-2 kis neon szegecset. :)









Ha tetszett a lemez, akkor ITT megrendelhetitek. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)

8 megjegyzés:

  1. Szeretem a dry brush technikát, amennyire egyszerű, annyira látványos manikűröket lehet vele készíteni és persze szuper alap is. Tetszik a manikűröd, a színek nagyon megfogtak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez igy van! Nekem is ra kellene szoknom erre a technikara, mert valoban szuper! :))
      Orulok, hogy tetszik! :3

      Törlés
  2. Nem lett ez egyáltalán rossz! Nekem is tetszenek a színei is, és tényleg nagyon jó a dy brush technika. Hát, én majd Timi kihívása kereein belül próbálom meg először....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hat azert jol is sikerulhetett volna, ha nem rontom el a nyomdazast, de hat meg mindig nem az erossegem.. :D
      En is tavaly egy ilyen kihivasban probaltam ki eloszor, ez volt a masodik. :)

      Törlés
  3. Nekem is nagyon tetszik, nem lett rossz. :)

    VálaszTörlés
  4. Jól néz ki. Szuperek ezek a színek. :) Nekem is megvan ez a lemez, de még nem volt alkalmam használni, pedig olyan jók a mintái...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena