2015. szeptember 30., szerda

559. bejegyzés: NOTD's of September


Sziasztok!
Nos, ismét új rovat indul a blogon. (Már lassan teljesen megújulok.) Mivel mostanában nem vagyok telis-tele körmös kihívásokkal, mert nem sok esett erre a hónapra. Mindössze 2: a körmös technikák kihívás és a folyton zajló 52 hetes kihívás. Hát, így mivel nem nagyon mondják meg nekem a bevállalt körmös kihívások, hogy mit is alkossak, így nap, mint nap saját inspirációból festek. Igaz, ezek nem olyan nagy manikűrök, amik egy órás foglalkozást igényelnek, csupán egy kis nyomdázás és lakkozás. Úgy gondolom, hogy ezeknek a manikűröknek nem is hoznék létre külön-külön bejegyzést, hanem így a hónap végén megmutatom nektek egyben. Az ilyen kis egyszerű körmöket is nagyon szeretem amúgy. Remélem nektek is tetszeni fognak. :)



Őszintén szólva szerettem a manikűrt csak a végén úgy gondoltam, hogy a két kezem nem is illik egymáshoz. A bal kezemen, a gyűrűsujjamon egy korona volt, a balon pedig egy ezüst és arany kövecskékből és kaviárgyöngyökből kirakott forma. Külön külön tetszett a kettő, de így egyben nem igazán. A lila körmeim alapja egy Born Pretty Store-tól rendelt BK homoklakk, amit nagyon szeretek, mesés színe van szerintem. A középső ujjamra egy E-bayes arany köves tárcsából válogattam a kövecskéket, amikből kerültek a gyűrűsujjamra is a bal kezemen. 




A körmeim alapja a Jollie France 04-es lakkja. Erre simán csak nyomdáztam a Born Pretty Store kis csipkés lemezéről fehér lakkal. Amikor elkészült kicsit soknak éreztem a végeredményt, de ettől függetlenül tetszett. :)




A körmeim alapja egy Moda lakk, amiről hamarosan olvashattok tesztet a blogon. Erre nyomdáztam a Lora 04-es ezüst lakkjával, a gyűrűsujjamon pedig egy ezüst glitteres Malva lakk látható, amit nagyon imádok. 




Itt a körmeim alapja egy OMG lila mágneses lakk. A gyűrűsujjam alapja pedig egy S.H.C aranysárga lakk, amivel a lila körmeimre is nyomdáztam. Erre az alapra került még egy Born Pretty Store-tól rendelt arany glitteres lakk, amit ebben a manikűrben avattam fel. Elég érdekes lett a végeredmény, de nekem nagyon tetszett, ahogy a kis arany kitűnik a fényekben a lila alapról. :)






Mit gondoltok az új bejegyzésről?
Melyik volt a kedvenc manikűrötök?
Ti milyen körmöket készítettetek a hónapban?





12 megjegyzés:

  1. Gyönyörű manikat csinálsz, nagyon tetszik az új rovat (halmozott örömök <3) Nálad mennyi ideig tart egy mani élete?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! Annyira orulok, hogy tetszik! :)))
      Huh, hat attol fugg, hogy mennyire erek ra es mennyire van kedvem. Anno egy napig sem birta egy mani nalam, mert maniam volt leragni a lakkot a kormeimrol, de mara mar errol halistennek leszoktam. Ugyhogy mostanaban, ha este kifestem akkor masnap ugy jovok haza, hogy meg megvan a manikurom es csak itthon mosom le, ha van kedvem masikat festeni, na meg ha van idom. Ritka amugy, ha egy napnal tovabb vannak fent, csak ha keson jovok haza a sulibol akkor fordul elo neha vagy hetvegeken ha a baratommal vagyok, mert akkor nem festek, igy akkor egy mani viselese akar 3-4napig is kiterjedhet. :D

      Törlés
  2. Nagyon tetszenek a manikűrök, a királyi körmök a kedvenceim. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon orulok, hogy tetszenek! :)
      En valamiert azt a manikurt nem szerettem annyira, de majd egyszer talan megcsinalom ugy, hogy sotetebb lila lesz az alap es mindket gyurusujjamra a bal kezemen lathato koves mintat csinalom meg. :D

      Törlés
  3. Teljes mértékben megértem, hogy új sorozatot indítottál, én sem mindig szánok egy egész bejegyzést egy-egy maninak. :) Amúgy nekem a bordó-ezüst mani a kedvencem és a királyosnál az a kezed, ahol a kaviárgyöngyös figura van. A kaviárgyöngyöket honnan rendelted? Nekem csak olyan van, ami fedőlakkal érintkezve feloldja a színét, így viszont alig tudom használni őket. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rddog nem surun csinaltam ilyen egyszerubb manikat, de igy hogy mar ilyenek is keszulnek igy muszaj volt. :D
      Hat ezeket az arany gyongyoket egy kinaiban vettem kis tarcsas. De amugy ennek is feloldja a fedolakk a szinet csak nagyon ovatosan csinaltam es nem huztam rajta vegig az ecsetet csak odapottyoztem egy nagy adaggal es igy nem huzta el hanem befolyt a mintaba a festek a gyongyokrol. En igy szoktam ezzel. De van lila is es annal latszik, ha befolyik ala a festek meg a golyo is alapbol a festek alatt ezust szinu, ugyhogy azt nem lehet megoldani sehogysem. :(

      Törlés
  4. Ez a bordó-ezüst gyönyörű párosítás :)

    VálaszTörlés
  5. Tetszik ez az új rovat, nem biztos hogy mindig jó, egy egy manikűrnek külön bejegyzést szánni. Én szívesen fogom ezt a rovatodat olvasni.
    A bordó-ezüst nyomdázott a kedvencem *-* Persze a többi szép de most ez a kedvencem tőled :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon orulok! :)
      Orulok, hogy tetszik! Nekem is az a kedvencem! :)

      Törlés
  6. Nagyon jó az új rovat, nekem most innen a lila-fehér nyomdázott a kedvencem :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena