2015. október 3., szombat

560. bejegyzés: MODA gel effect 316


Sziasztok!
Már egy ideje tervezem ennek a lakknak a tesztjét közzétenni, de eddig azt hittem amúgy, hogy már megtettem és valamelyik nap ráeszméltem, hogy mégsem.. :D 

Egy elég őszies színű, nekem nagyon tetsző lakkról lesz most szó. Még nyáron hoztam egy ilyen márkájú lakkról tesztet, amit ITT megnézhettek. Nos, az a lakk a fedése miatt nem lett a kedvencem, de esélyt adtam egy más színű darabnak és az bevált. Ez lenne a MODA gel effect 316-os. Egy fodrászkellékesben vettem kb. 400 Ft-ért, amennyiért szerintem teljesen megéri. :)


A lakk üvege nagyon tetszik, ami amúgy 11 ml-t tartalmaz ebből a szépségből. Egyszerű és tárolás szempontjából nagyon praktikus. Én az ilyet szeretem.



A színe nagyon tetszik nekem. Igazi őszi lakk. Volt egy majdnem ugyanilyen színem, de az már elég régi volt és ki is fogyott már lassan, na meg már az állaga sem olyan volt, mint újkorában.


Amit nagyon szeretek benne az a lekerekített széles ecset, ami nagyban megkönnyíti a lakkozást. 


Az állaga elég híg, szóval jobban járunk, ha elég vékonyan kenjük. Amúgy 2 vékony réteg elég belőle a tökéletes fedéshez, szóval ez nem jelenthet problémát szerintem.

Manikűr is készült a lakkal, de ezt már láthattátok a Szeptemberi NOTD-s bejegyzésben. Azért beszúrok róla ide is egy képet. A manikűrben ezüst nyomdázással és egy Malva ezüst glitteres lakkal párosítottam. :)






Mit gondoltok a lakkról?
Tetszik nektek a színe?
Van ilyen márkájú lakkotok?





6 megjegyzés:

  1. Szép ez a lakk, és a nyomdázott manikűr is bejön :)

    VálaszTörlés
  2. Szép színe an szerintem is! (-:

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik a színe. :) Az üvege is jól néz ki,én az ilyen formába meg a Golden Rose rich color lakkok üvegébe vagyok belehabarodva... ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uh, azoknak is szupi az uvegcsejuk valoban. Kis egyszeru, de nagyszeru. De a golden rose paris lakkoknak, amilyen szep az uveguk olyan idegesitoek tarolas szempontjabol.. :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena