2015. október 4., vasárnap

561. bejegyzés: Born Pretty wishlist


Sziasztok!
Más blogokon sokszor láttam már ilyesféle kívánságlistát. Nos, én még soha nem készítettem ilyet, mert nem szoktam előre kinézni a dolgokat magamnak, de most felállítottam egy elég hosszú ékszeres listát (..igen, nem körmöset), mert nagyon rá vagyok kattanva a statement nyakláncokra és egyéb más nagy ékszerekre, amik tele vannak kövekkel, de persze más dolgok is nagyon tetszenek. 
Az ilyesfajta bejegyzésekre biztosan nem fogok rászokni, de késztetést érzek, hogy megosszam veletek ezeket a szépségeket, hátha ti is beleszerettek valamelyikbe! :)

Azért kedvelem az ilyen bejegyzéseket más blogokon, mert többször is találtam már olyan dolgokat az ő listájukon, amik végül az enyémre is felkerültek és meg is vásároltam őket. 

Na, hát a listám elég hosszú lesz, mert nem kevés dolgot gyűjtöttem össze. Ennek valószínűleg a fele sem fog kikötni nálam, de azért ámuldozni még szabad rajtuk. :)

A képek alatt az oldalon megjelenített nevük látható, amit magyarra fordítottam több-kevesebb sikerrel.. (mert ha én adnék nekik nevet mindenhol az szerepelni, hogy "szépséges..." :D) Szóval, nézzétek el, ha néhány helyen elég hülyeség szerepel. :D




$5.99

Amit innen kinéztem az az alsó sor elsője, a fehér-arany-bézs színű. Nagyon tetszik és nagyon elegáns is. :)




$4.39

Itt teljesen egyetértek a lánc leírásával, valóban gyönyörű.
Nekem ez a változat tetszett, de van még sárgában, kékben és zöldben is. 

$4.49

Ebbe is beleszerettem. 
3 változat van belőle is. Nekem ez tetszett, a többi túl színes az én ízlésemnek.



$5.99

Igaz, ez nem kristályos, de ennek ellenére nagyon tetszik. A másik ág, ami nagyon tetszik nyaklánctéren az az ilyen kis "egyszerű", ami alatt azt értem, hogy nem csillog-villog. :D
Van még rózsaszínben és menta zöldben is. A zöld is nagyon bejön, lehet ha sor kerül a rendelésre akkor majd azt választom.



$6.54

Ahogy a cím is írja egy egyszerű, elegáns szép nyakláncról van szó, aminek az ára ehhez képest elég sok. Szóval, eddig csak azért szerepel ebben a bejegyzésben, mert nagyon tetszik. De, majd egyszer talán több is lehet köztünk, mint szimpla nézelődés, mert tényleg nagyon bejön. :)
Az arany verzión kívül van még ezüstben is.



$2.99

Ez is egy elég egyszerű darabnak számít, kis vagány. Ebben az esetben talán a rózsaszín tetszik a legjobban, vagy a menta zöld, de ugye akkor azokat külön az öltözethez is párosítani kell, ami egy plusz feladat. :D Bár elég kedvező árban van, szóval lehet egyszer majd mindkettő díszíteni fogja a kollekcióm. :) Van még sötétkék és fekete verzióban is.


Nem sűrűn hordok bizsu gyűrűket, mert van 3 állandó 2 arany és egy ezüst gyűrűm, amik mindig rajtam vannak, de ezek olyan szép darabok, hogy lehet valamelyikre beruházok és néha-néha felkerülnek majd az ujjaimra. :)



$2.27

Nagyon gyönyörűséges ez a gyűrű. Alapból kedvelem a pillangós dolgokat, de ez még tele van kövekkel is. Egy álom! *_____* 
Ez esetben most az ezüst színű tetszik inkább nekem.




$1.99

Csodásak... Nincs más mondanivalóm.*_____*



$0.99

Nagyon aranyos és elegáns darab. Nagyon tetszik. 



$0.99

Nagyon cuki darab. Lejjebb majd megtalálhatjátok a fülbevaló párját is, ami ugyanilyen cukika.



$2.25

Ugyanolyanok, mint a galaxy gyűrűk csak más bennük a minta. Nagyon tetszik mindkettő, mert imádom a leopárdmintát. Van még belőlük más mintázatú is, a linkre kattintva megtaláljátok őket. :)


Anno, amikor még nem voltam menthetetlen körömlakkgyűjtő, akkor még menthetetlen fülbevalógyűjtő voltam. Bár ez nem tartott sokáig, csak kb. egy évig. A mániákusságom oka pedig, az hogy a bal fülem 4 helyen van kilőve. 3 a fülcimpámon, egy pedig felül a porcban. Imádom így a fülemet amúgy és utálom, ha üresen van (úgy mint a körmeimet is, ha nincsenek kifestve). Így fülbevalókból is van egy egész szép kollekcióm, de ezek folyamatosan csak fogynak, mert állandóan elhagyom őket, vagy szerteszét hagyom a házban és eltűnnek. :(
Most hoztam egy pár nagyon különleges darabot, amik nagyon tetszenek. Igazából van a letisztultabbakat szeretem, a kis cukikat. Vagy a különlegesebb, elegáns darabokat, de a csüngis füliket soha nem szerettem, ilyen nincs is a gyűjteményemben.


$3.44

Itt 9 pár füli van egyben. Nagyon tetszik kivétel nélkül mind.



$2.79

Na, hát ha van a világon gyönyörű fülbevaló, akkor mindenképp ez az egyik! Még párat láthattok lejjebb is! ;)



$2.99

Itt 9 párat kapunk 2.99-ért, ami szerintem elég jó ár és nagyon szépek is nem utolsó sorban. :)



$1.99

Szuper szépek! A galaxy gyűrű párja lehetne valamelyik.



$1.69

Itt van a gyűrű párja. Nagyon kis cukik a fülik is. :)



$3.53

Ez a fülbevaló is megy abba a jellemzésbe, hogy ha van gyönyörűséges darab, akkor biztosan ez az egyik a világon! *_____*
Annyira különleges és csodaszép, hogy hihetetlen! Nagy a szerelem köztünk!



$2.77

Nagyon szépséges! Nem annyira különleges, mint az előző, de ezt is imádom! :)



$2.09

Nagyon cukik! Engem nagyon emlékeztetnek a karácsonyfa gömbökre. A legjobban az arany tetszik. :)

Viszonylag sok órám van, mert karkötők helyett ezeket hordom. A bal kezemen mindig ott van a szokásos arany karkötőm, amit soha nem veszek le, de a jobb kezem szabad, így arra mindig jöhetnek az órák, mivel karkötőket szinte soha nem hordok azon a kezemen, így ezek helyettesítik nálam. 



$5.25

Igazából csak ezt az egyet választottam ki, de ez nagyon tetszik! Imádom a leopárdmintát és a különböző állatmintákat. 4 változat van ebből az órából és nekem a #4-es tetszik igazán, erről a képről a 2.

Ez az utolsó kategória már. Nem sűrűn használok hajba való dolgokat, esetleg hajgumit vagy hullámcsatot, néha előfordul a hajfánk és kontyot csinálok, vagy a kis masnis csatom. De, amit most mutatni fogok nektek az igazán megtetszett.



$3.29

Ez a kis hajpánt igazán megtetszett. Nagyon kis aranyos. :)





Nos, hát ez lett volna az én "kis" kívánságlistám.






Ti vezettek kívánságlistát?
Mi áll benne?
Van, ami innen megtetszett nektek?









2 megjegyzés:

  1. a nyakláncok nagyon tetszenek : ))
    nekem most egy naaaggyon hosszú wishlistem van : DDD gondolkozok, hogy írok róla bejegyzést, de néha magam se tudom számontartani, annyi mindent szeretnék : DD majd meglátom megírom-e : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orulok, hogy tetszenek! :)
      Irj rola bejegyzest szerintem, legalabb akkor a blogon szamon tudod tartani, na meg en is szivesen megneznem a tiedet! :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena