2015. október 6., kedd

563. bejegyzés: Nyereményjáték


Sziasztok!
Nos, elérkezett a blog életében az a pont, amit már az indulás óta megszerettem volna valósítani. Régóta akartam már indítani egy nyereményjátékot, de eddig még nem éreztem elég érettnek magamat ahhoz, hogy egy ilyen dolgot levezényeljek, hogy az időpontokat betartsam stb. De mára már úgy gondolom, hogy ez menni fog, így szeretnék egy kedves olvasót megajándékozni egy kis csomagocskával. 

Először is szeretném nektek megköszönni, hogy eddig itt voltatok velem és szebbé tettétek a napjaimat egy-egy hozzászólással vagy megtekintéssel. Hatalmas boldogságot jelent nekem az, amikor csipog a telefonom, mert jön az e-mail, hogy hozzászólás érkezik a blogra, de persze egész nap nézegetem, hogy nincs e valami fejlemény. Viszont szomorú is tud lenni a dolog például mikor mindig nézem, de nem látok fejleményt és ami még rosszabb, ha elvesztek egy olvasót. Ilyenkor órákig, akár napokig tudok azon agyalni, hogy vajon miért történt és mit csinálok rosszul. De ilyenkor visszahozzák az életkedvem, azok a drága olvasók, akik mindig itt vannak velem és érdekli őket és szeretik, amit csinálok, amiről írok. :)

Na, de folytatnám akkor a csomag tartalmával. Nem egy hatalmas dolog, csak egy kis kedveskedés. Már egy ideje gyűjtöm a hozzávalókat és próbáltam olyat összeállítani, aminek úgy gondolom, hogy én is örülnék.


- 1 tégely neon szegecs mix
- 100db 1.5mm ezüst kövecske
- Born Pretty Store BP-08 nyomdalemez
- Born Pretty Store BP-53 nyomdalemez
- 1 lap fekete vizes körömmatrica
- 1 lap arany metál körömmatrica
- 2 db állítható angyalszárnyas gyűrű ezüst és arany színben
- 2 db körömlakk

A jelentkezés feltételei:

* Legyél a blog feliratkozott olvasója *
* Rendelkezz magyarországi postacímmel *

+ esélyek:

Szeretnék + esélyekkel is szolgálni nektek. Ide különböző megosztások, követések tartoznak. Hozzászólásban lehet jelentkezni. Ha teljesítettél egy plusz esélyt, akkor írd meg nekem hozzászólásba névvel vagy linkkel együtt (amit a helyzet megkíván). A hozzászólás végén pedig, hogy összesen hányat teljesítettél. :)

* Aki eddig is a blog feliratkozója volt annak szeretnék egy + eséllyel kedveskedni, Aki pedig 2 év alatt minimum 10 hozzászólást itt hagyott nekem neki is adnék egy + esélyt. Szóval, ha mindkettő megvolt akkor az 2 + esély, ha pedig csak az egyik akkor csak egy. *

* Iratkozz fel Istagramon (@noemisomogyi) *

* Facebook oldal lájkolásával is lehet + esélyt szerezni. Ez már el van készítve ugyan, de még nem használtam és szeretném végre ezt is beindítani. Katt IDE érte. *

* Ha megosztod a nyereményjátékot a blogod oldalsávjában a kezdőképpel vagy írsz róla egy bejegyzést azért is + esély jár. *

* Nyilvános megosztásért is jár + esély. Ez lehet Instagramon vagy Facebookon. Természetesen, ha mindkettőn megtörtént a megosztás, akkor az 2 + esély. *

* És az utolsó, amit a legfontosabbnak tartok, hogy leírjátok azt is, hogy mit szerettek a blogban vagy mit nem szerettek. Őszinte véleményeket várok. Ha úgy gondoljátok, hogy valamin változtatnom kéne esetleg hanyagolni, vagy van valami, amit hiányoltok, akkor nyugodtan írjátok le. Szívesen fogadom a kritikákat is! :) Ezekért a válaszokért is plusz esély jár! *

***

A játékra november 30-ig lehet jelentkezni. December 1-jén kis is sorsolom a nyertest! A nyertesnek 10 napja van rá majd, hogy jelentkezzen az e-mail címemen, úgy gondolom ez egy korrekt határidő. Ha ezután nem történik jelentkezés, akkor újrasorsolás fog következni. :)



Jó Játékot kívánok nektek és sok szerencsét! :))) <3




30 megjegyzés:

  1. Szeretnék jelentkezni a játékra! szerintem szuper dolgok lesznek a nyremények!! (-:
    Én előtte is feliratkozód voltam. Nem számoltam, de azt hiszem, hogy szóltam már hozzá tízszer. (-:
    @myrkkyneito néven követlek az Instagramon.
    Ágnes Katona néven likeolom a facebook oldaladat.
    Megosztottam a blogon a játékot. (-:
    Facebook megosztás: https://www.facebook.com/Myrkkyneito/posts/10209263319606431
    Instagam: https://instagram.com/p/8gYyMzAhjA/

    Negatívum nem jut eszembe a blogról. Én kedvelem a manikűjeidet, és a stílusodat is, ahogyan írsz..... Hozzá nem mindig szólok, de szoktam nézegetni a képeket. (-: És bízom benne, hogy még sokáig lesz is mit nézegetni! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom a jelentkezest! 9 eselyed van! :)))
      Es nagyon koszonom a szep szavakat. En is remelem, hogy meg sokaig lesz mit olvasni es nezegetni! :)))

      Törlés
    2. Szia, szeretnék jelentkezni: eddig is a blog olvasója voltam, szerintem megvan a tíz hozzászólás, instán követlek (@melcsigarden), a Facebook oldalad lájkolva(Kert Melinda), instán megosztva (melcsigarden), Facebookon megosztva (Kert Melinda néven), a blogon oldalsávjában is ott van(https://allaboutnailpolishes.blogspot.hu)
      Azért szeretem a blogodat, mert egyrészt mindig szép manikat csinálsz, másrészt soha nem unalmas egy-egy bejegyzés. Nagyon szeretem a stílusodat, aranyos ahogy írsz, vidámságot csalsz a bejegyzéseiddel az arcomra. ,,Sajnos"negatívumot nem tudok írni...... :D
      (remélem még sokáig írod a blogod és küldöd a vidámságot :) ) Ez összesen 9. U.i.: bocsi hogy nem írtam mindenhez linket, de telóról írok.

      Törlés
    3. Igen! Ez pontosan 9 esely! Koszonom szepen a megosztast, a jelentkezest es a szep szavakat! Nagyon orulok, hogy szereted a blogom es remelem, hogy meg sokaig irhatok nektek en is ! :)

      Törlés
  2. Szia Noémi! Nagyon köszönjük a nyereményjátékot, én is szeretnék jelentkezni!!!!

    * A blog olvasója vagyok
    * Rendelkezem magyarországi postacímmel

    * A blog feliratkozott olvasója vagyok, ha jól rémlik, de most a megújult külső miatt nem látom hogy hol lehet feliratkozni. De úgy emlékszem megtettem már korábban! :) minimum 10 hozzászólást biztosan hagytam már neked. (2 esély)

    * Istagramon @dorcy9 néven követlek (1 esély)

    * Facebook oldalad lájkoltam Dóri Szathmáry néven (1 esély)

    * Megosztottam a játékot a blogom oldalsávjában (probablyme.hu) (1 esély)

    * Nyilvános megosztás Facebookon (Dóri Szathmáry néven). (1 esély)

    * Én nagyon szeretem a blogodban hogy olyan színes és vidám, és tök jó manikűr ötletek vannak állandóan :) Esetleg szívesen olvasnék néha személyes bejegyzéseket is tőled, mondjuk Instagram életképekkel vagy más fotókkal, amikből picit többet is megtudhatunk rólad. Illetve tök jó lenne látni pár tutorialt hogy egy-egy manikűr hogyan készül el pontosan. De amúgy nagyon szeretek nálad nézelődni, szuper a blog, csak így tovább! (1 esély)

    Ez összesen +7 esély azt hiszem, de nyugodtan cáfolj meg ha rosszul számoltam. Az Instán nem osztottam meg egyedül, mert ott nem igazán szeretek ilyesmiket posztolni, de a többit teljesítettem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon koszonom a jelentkezest es nagyon orulok, hogy szereted a blogot! :) Eletkepes bejegyzesek regebben mindig voltak csak annyira elhanyagolodott, mert egy honapig nem volt rendes okostelefonom, mert a regi bedoglott, de azota van mar uj, ezt az instaprofilomon eszre is lehet venni. :D Szoval mihelyst lesz eleg kep az eletkepes bejegyzeshez jon a poszt! :3 Tutorial vidiim pedig van egy par csak szandekosan nem linkeltem be ide a plusz eselyekhez sem a youtube csatornam, mert nem szeretnek atterni arra a platformra. Amelyik manirol keszul ilyen video oda mindig belinkelem, de mostanaban sajnos ez is elhanyagolodott, mert igazan sok idot vesz igenybe a suli mellett pedig sajnos semmi idom. :((( Pedig ugy igyekszem. :(
      Amugy felitkozni az oldalsavban lehet a rendszeres olvasoknal! :)
      Igen, ez pontosan 7 esely! Be is teszem a kis dobozkamba! :3

      Törlés
  3. Én is szeretnék jelentkezni a játékra,olyan klassz kis csomagot állítottál össze Noémi! :)
    Már jó ideje fel vagyok iratkozva a blogodra, és nem számoltam össze a kommenteket, de azt hiszem meg van az a 10... :) És persze rendelkezem magyarországi postacímmel.
    Instagramon is követlek (mindkét fiókommal: @nailmaniacs és @doribirtalan )
    Facebookon pedig Dóri Birtalan néven lájkoltam be az oldalad.

    Éés a véleményem... :)
    Nagyon de nagyon szeretem a blogod Noémi, minden egyes bejegyzésed egyedi és különleges! Tetszik, az a stílus, ahogy díszíted és fested a körmeidet, a videókat is élvezem nézni! Sokszor hosszasan ülök egy-egy bejegyzésed előtt és hatalmasakat pislogva alig bírom elhinni, hogy az adott manikűrt te festetted meg! :D Néha nagyon tudom irigyelni a türelmedet és a kitartásodat, azt hogy rendszeresen posztolsz. Bár tudnám utánad csinálni... :D
    A személyesebb bejegyzéseidet, a tageket is nagyon szeretem olvasgatni.
    A negatívum szó pedig meg sem illeti, hogy a blogodon egyáltalán szerepeljen. :D
    Én így szeretem a Noinailst. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dori! Koszonom a jelentkezest es orulok, hogy tetszik a csomag! Sok szerencset hozza! :) 6 eselyed van a jatekban. :)
      Annyira orulok, hogy szereted a blogot! Pont ezert van hozza ennyi turelmem es kitartasom, mert lehet, hogy nem sokan de azert van aki olvas es ertuk mar pont megeri gurizni vele. :))) En is imadom a manikurjeidet azert azt ne felektsuk el! Te is csodasakat alkotsz! :)

      Törlés
    2. Persze,hogy szeretem :)
      és köszönöm :) :*

      (teljesen elfelejtettem mondani, de a blog Facebook oldalán megosztottam a játék linkjét és kitettem az oldalsávba is a képet :D )

      Törlés
    3. Oh te lany, hat ezt ne hagyd ki mert az mar rogton +2 esely! :D:DD Szoval 8 eselyed van! :3 :*

      Törlés
  4. Azrail néven követlek, már régóta:)
    Rofcsász Eleni néven lájkoltam az Facebook oldalad és instan azrailblog néven követlek:)
    Fogalmam sincs kommenteltem e 10szer, mert a telefonom már a 3.ellenőrzés után feladta a kiképzést és kidob.
    Hogy miért szeretem a blogod? Szerintem magasan az egyik legjobb nail artos vagy, és nagyon szeretném ha több figyelmet kapnának a körmös munkáid. Nagyon kedves lánynak tűnsz képek alapján egyébként:)
    Köszönöm a lehetőséget, legyen csodás napod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom a jelentkezest! Ez 6 esely osszesen, mert megvolt a 10hozzaszolas is. :)
      Koszonom szepen, hogy igy gondolod, de van meg ahhoz hova fejlondi, hogy az egyik legjobb legyek.. Foleg magasan. :D Es megprobalok tobb figyelmet forditani a kormos bejegyzesekre is mindenkepp. :))

      Törlés
  5. Jajj,de szuper csomag *.* Szeretnék jelentkezni.
    Plizike(Liza) néven követlek már régóta(van magyarországi postacímem),és nem számolom,de biztosan több mint 10 kommentet írtam már(szeretek kommentelni,hisz tudom,milyen jó olvasgatni azokat)./+2/
    Instagrammon is követlek már jó ideje @alakklegyenveled néven./+1/
    Liza Lukács néven lájkoltam a Facebook oldalt./+1/
    A játékot megosztottam a blog oldalsávjában (http://plmindenamikorom.blogspot.hu/) /+1/
    A blogom facebook oldalán (A Lakk Legyen Veled) megosztottam a nyereményjátékot,és instagrammon is,@alakklegyenveled néven./+2/
    Hát,a véleményem a blogról: Mihelyst én is beléptem a blogvilágba,az elsőkközt voltál,akiknek feliartkoztam a blogjukra. Imádom,hogy elérhető,eszközökkel(nem 8 ezres lakkokkal(azokat nem nagyon szeretnem,mert úgyis csak nyálcsorgatás,nem kaphatom meg a rossmannba vagy ilyesmi))gyönyőrű manikűröket alkotsz. Szeretem a videóidat (azt hiszem a csatornádra is feliratkoztam,de nem emlékszem) szinte mindet láttam már. Nagyon jó,hogy egy témája van a blognak,nem kapkodsz jobbra-balra. Én így szeretem a blogod,az írásod,a manikűrjeidet,ahogy vannak. Ne változz meg sose! :) Negatív kritikát nem is tudnék mondani. :D
    Köszönöm/jük a játékot! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon orulok, hogy tetszik es koszi a jelentkezest! :) 9 eselyed van a jatekban! :)))
      Nagyon koszonom a szep szavakat! Boldogga te, hogy szereted a blogot! Hat nalam tuti nem is fogsz ilyen lakkokkal talalkozni, mert semmi ilyen lakkjaim nincsenek es nem is nagyon erzek utanuk vagyodast. Beerem a kicsivel is. :) Igyekszem nem megvaltozni bar azert meg fejlodni boven szeretnek es a minosegen is valtoztatni, mert azon mindig van hova. :)))

      Törlés
  6. Szuper nyereményjáték, köszönjük!:)
    Én is szeretnék jelentkezni, hátha...
    Fanni néven követlek itt a blogodon, de fogalmam nincs, hányszor kommenteltem :/ Remélem megvan a 10 :D
    Instagrammon @nagymosolyblog néven követlek
    A nyereményjátékodat megosztottam a blogom oldalsávjában:
    http://nagymosolyblog.blogspot.hu/

    És hogy miért szeretem a blogodat: Szerintem nagyon tehetséges vagy, rendkívül kreatív manikűröket készítesz, és szuper látni, hogy mennyit fejlődsz, alakulsz, úgyhogy remélem, még sokáig örvendeztetsz minket a csodás nail art-jaiddal :) Minden írásodban érződik, hogy mennyire szereted amit csinálsz, úgyhogy emiatt is jó olvasgatni, (és nem csak a körmös képeket nézegetni) a blogodat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi a jelentkezest Fanni! Sok sikert! :)
      Szerintem megvan neked a 10, de majd utananezek. :)
      6 eselyed van, ha megvannak a hozzaszolasok. :)

      Es koszonom a kedves szavakat! Annyira orulok, hogy szereted a blogot! :3 Es en is remelem, hogy meg sokaig jelen lehetek a blogvilagban! :)

      Törlés
  7. Szeretnék én is jelentkezni a játékra:3
    flarii. néven iratkoztam fel, már jó régen:), instagramon pedig @fanncs_ -ként követlek.
    Szeretem a blogod, mert szerintem nagyon szép körmöket festesz, amikről azt gondolom, hogy azontúl, hogy kreatívak, sosem esnek a "túlzás" kategóriába, mindig csinosak és lányosak (emlékszem egyszer régebben egy galaxisos manikűrt festettél, és még le is mentettem magamnak, mert olyan szép volt és vidám és VILÁGOS (!!!), nekem meg mindig olyan komorra és sötétre sikerül:D). És azt is tök jó látni, mennyire szereted, amit csinálsz, és mennyi türelmed van hozzá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi a jelentkezest! :) 4 eselyed van. :)
      Koszonom a szep szavakat! :)
      Emlekszem a galaxisos manira, de nem tudom melyikre gondolsz, mert kettot is csinaltam nem sokkal egymas utan, bar majdnem ugyanolyanok voltak. De annak mar majdnem egy eve. :D

      Törlés
  8. Szia Jelentkeznék a játékra . Krisztina Redák néven követlek a blogon , illetve rendelkezem M.o lakcímmel. Köszi a lehetőséget.

    VálaszTörlés
  9. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra, nagyon jók a nyeremények! :)
    * A blog feliratkozott olvasója vagyok Kis Anna néven *
    * Rendelkezek magyarországi postacímmel *
    +esélyek:
    * Feliratkoztam Instagramon (@kisanna1121) *
    * Facebook oldalt is lájkoltam (Anna Kis) *
    Miért szeretem a blogodat? Gyönyörű körmöket csinálsz, kreatív és tehetséges vagy! Nagyon szimpatikusnak tartalak :)) A legjobban a tesztes és a ruha haulos bejegyzéseidet szeretem, ezekből szívesen látnék többet is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szio! Koszi a jelentkezest! :)
      4 eselyed van. :)
      Koszonom a szep szavakat, igyekszem teljesiteni a kivansagaidat! :)))

      Törlés
  10. Szió:)
    Szeretnék én is jelentkezni a nyereményjátékra:3
    Mazsola néven követlek már régóta:2
    Rendelkezek magyarországi posta címmel:)
    Instagramon sturm.zs néven követlek:)
    Megosztottam a játékot a blogom oldalsávjában : mazsolavilag.blogspot.hu
    Miért is szeretem a blogodat?
    Elképesztő manikűröket csinálsz . régóta követlek és nagyon sokat fejlődtél:) Szebbnél szebb manikűröket alkotsz:)
    Csak így tovább:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Koszi a jelentkezest! :))
      5 eselyed van! :)
      Koszonom szepen a szep szavakat! :)))

      Törlés
  11. Szia :) Feliratkoztam hozzád Dalma Bazsó néven. :)
    Instán @dalmickoo néven követlek :)
    Megosztottam a játékot Fb-n :) (https://www.facebook.com/BazsoDalma22/posts/929850507068394?pnref=story) (meg amint magához tér a telefonom akkor instán is :D )
    Lájkoltam az oldaladat is (Dalma Bazsó) :)
    Blogom még nincs, úgyhogy ott nem tudom megosztani :(
    Vélemény: Hát igazából még csak most kezdtem el követni a blogodat, de ahogy átnézegettem az előbb elég szupinak tűnik, és nagyon ügyi, szép manikat csinálsz :) Csak így tovább :) Köszönöm a lehetőséget ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Koszonom szepen a jelentkezest! :)))
      6 eselyed van a jatekban! :)
      Orulol, hogy feliratkoztal es remelem tetszeni fog a blog a kesobbiekben is! :)

      Törlés
  12. És itt az instás megosztás is :D https://instagram.com/p/9trn-rKDf5/?taken-by=dalmickoo

    VálaszTörlés
  13. Szia! :) Szeretnék jelentkezni a játékra! Szuper kis csomagot állítottál össze! :)))
    Facebookon Adriána Busi néven lájkoltam az oldaladat , instagramon busiadriana néven követlek! :))

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena