2015. október 15., csütörtök

569. bejegyzés: 52 WNAC - Cute


Az 52 hetes kihívás heti témája a cuki körmök. :D
Anno ezt gondoltam a védjegyemnek, de már nem igazán szeretek ilyen kis figurás körmöket festeni, inkább áttértem az egyszerű, inkább hordható manikra. De ez most egy ilyen alkalom volt, amikor a kihívás megkívánta a cukit és ez szerintem tök hordható is lett és abszolút édes. :3

A Born Pretty Store tesztelésre kapott BP-L025-ös lemezét avattam fel ezzel a manikűrrel. Videó is készült az elkészítésről, amit lent megleshettek. 
A gyűrűsujjam kivételével a körmeim alapja egy lila Lora lakk a gyűrűsujjé pedig egy CR fehér. Ezekre egy neon pink Lora lakkal és folpackkal alkalmaztam a saran wrap technikát. Aztán jött a stamping decals, amiből készült a nyuszika(?). Nagyon egyszerű volt elkészíteni és aránylag szerettem is a manikűrt, annak ellenére, hogy ilyen kislányos, bár én magam is az vagyok még. :)










Ha megtetszett a lemez, akkor ITT megvehetitek. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)










Ti hogy álltok a cuki körmökkel?
Szeretitek? :)




2 megjegyzés:

  1. Hát,tényleg nagyon édi nyuszi lett *-*. Én még nem nagyon festettem cuki motívumokat a körmömre,de ami késik nem múlik. :D Nagyon tetszik a videó is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi! Kosziii! :3
      En regen sokat, de mostanaban mar annyira nem. Orulok, hogy tetszik! :)))

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena