2015. október 18., vasárnap

571. bejegyzés: Born Pretty white stamping polish


Sziasztok ebben a bejegyzésben az egyik első "hivatalos" nyomdalakkomról lesz szó. 
A lakkot a Born Pretty Store-nál választottam tesztelésre. 

A nyomdalakkok szuper dolgok, hiszen szebbé teszik a nyomdázás világát. Persze nem "nyomdalakk" címszó alatt lévő lakkok között is vannak szép számmal olyanok, amik jók erre a célra is. Nekem például ez az első nyomdalakkom, de eddig is meg voltam nélküle a nyomdázásban. Bár kíváncsi voltam, hogy milyen ha van "hivatalos" nyomdalakkom is, így kiválasztottam őt is tesztelésre és még egy fekete társát. :)

Valóban jó élménynek számít ezzel a lakkal a nyomdázást. Főleg, hogy én még mindig elég béna vagyok a dologban, de egyre többet gyakorlom, mert suli mellett nincs időm 2 órás kézzel festett manikűrökre sajnos. :( Már nagyon hiányzik amúgy a dolog úgyhogy majd szünetbe próbálom bepótolni a dolgot. :)


A lakk üvege egyszerű, de én pont az ilyet szeretem, mert tárolás szempontjából ezek az igazán praktikusak. A kupakra is pont kézre áll. 15 ml-ert tartalmaz az üvege, ami elég sok szerintem. Amúgy egy 5 ml-es kiszerelést kértem tesztelésre, de ezt kaptam szóval ezért külön köszönet a csapatnak! :3 Egy jó ideig biztosan elég lesz. :D


Az ecset kis vékony és hosszú. Ez normál lakknál nem lenne valami pozitív pont, legalábbis nálam nem. De nyomdalakknál szerintem ez nem gond, vagyis nekem nem jelentett gondot dolgozni vele. A lakk állaga elég sűrű. Rendes lakként használni pedig nem próbáltam. :)

Készítettem vele 2 manikűrt is, amik elég egyszerűek, de mostanában ilyenek készülnek csak, sajnos. 


Az első mani tényleg nagyon-nagyon egyszerű. Egy CR kék homoklakkal kifestettem a körmeimet, aztán a lakkal nyomdáztam rá. Nekem tök télies volt a hatása (sajnos). Nehéz volt megállnom a késztetést amúgy, hogy ne hópelyheket nyomdázzak, de erős voltam és sikerült! :D Bár így is azt hitték, hogy valami karácsonyi köröm, szóval ezt az együttest majd újra előveszem kb. másfél hónap múlva. :Dd



Na, lányok ez amúgy a jobb kezem.. Igen, én sem értem, hogy lehet ilyen szerencsétlen állása egy kéznek... Egyszerűen akárhogy fordítom, akárhogy tartom hihetetlen, hogy milyen ronda. De úgy hozta a szerencsém, hogy ezen a kezemen sokkal jobban sikerült a nyomdázás, mert már csütörtök este volt és eléggé be voltam lassulva, mert nagyon fáradt voltam és a jobb kezemre tértem észhez, hogy húzzak már bele, mert a másik csúnya lett, legalább ez nézzen már ki valahogy. Szóval belehúztam és ez jobban sikerült. :D
A körmeim alapja amúgy egy narancs Lovely lakk, erre nyomdáztam a nyomdalakkal és lekentem az egészet egy sárgás fedőlakkal, hogy kicsit jobban beleolvadjon a nyomdázás a narancs lakkba. A gyűrűsujjamon pedig a szeretett arany Moyra homoklakkom látható. :)








Ha megtetszett a lakk, akkor ITT megvehetitek. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből.







Nektek van nyomdalakkotok? :)




4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű manikat csináltál, a vidin is nagyon szépek lettek, a lemez is csodaszép:) <3

    VálaszTörlés
  2. Nekem is rögtön az ugrott be, h micsoda gyönyörű téli mani az. Sőt, kicsiben még hópelyheknek is néztem a csillagokat. :D Ezt mindenképp készítsd majd el egy hónap múlva is, egyszerűen csodaszép! :D A másik manid is jó lett. Átérzem a problémádat is, bal kézzel én is brutál bénán fotózok, ezért nincs is jobb kezemről kép a blogon, vagy csak nagyon-nagyon ritkán. Nekem még nincs nyomdázó lakkom, de már tervezem, hogy beszerzek egyet, főleg most, hogy úton van egy normális (legalábbis remélem^^) nyomdapárna is. Így reményeim szerint majd én is tudok nyomdázott manikat is készíteni (az elmúlt években ez valahogy nem sikerült, bénábbnál bénább végeredmények születtek).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi! Tuti elokerul majd telidejen is ez a kek lakk + feher nyomdazas, mert valoban olyan a hatasa. :D Orulok, hogy tetszenek a manik! :)))
      Nekem sem ment addig a nyomdazas mig az a kicsi rozsaszin nyomdaparnam volt.. De aztan beszereztem ezt a puha feheret es igy mar jobban sikerulnek. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena