2015. november 1., vasárnap

582. bejegyzés: NOTD's of October II.


Összegyűlt még egy bejegyzésre való manikűr, ami ezúttal csak 3-as csoport lett.  :)

Egyik sem lett őszi amúgy. Volt őszi hangulatom, de ezek még nagyon a hónap elején készültek, akkor pedig valószínűleg nem volt kedvem az olyan körmökhöz. :)



Ennek a manikűrnek az alapja egy lila Jollie France lakk, amire jött egy másik lila csillámos JF lakk. Erre fehérrel nyomdáztam a Born Pretty Store Monroe lemezéről. A gyűrűsujjamra pedig a szokásos Moyra arany homoklakkja került. :)




Ennek a manikűrnek az alapja egy rózsaszín Da Vinci lakk, amire fedőlakként jött egy Jollie France glitteres lakk. A gyűrűsujjam alapja egy CR fehér lakk, amire kentem egy réteget a Da Vinci 4-es glitteres fedőlakkjából. Erre nyomdáztam egy lepkéket kergető kislányt a Born Pretty Store BP-L021-es lemezéről. :)




Ennél a manikűrnél egy világoskék lakkal és fedőlakkal készítettem átmenetet. Erre kentem egy réteget az Essence give me nude, baby! lakkjából. Aztán egy Lora ezüst lakkal nyomdáztam a Born Pretty Store Rose Queen lemezéről. :)






Ti milyen manikűröket készítettetek a hónapban? :)





2 megjegyzés:

  1. Az első az abszolút kedvenc. Én most egy barack-bordó-arany színkombinációs leopárd mintás, szegecses manikűrt viselek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is. :)
      Na varom a blogra a bejegyzest rola, kivi vagyok ra. :3

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena