2015. november 1., vasárnap

583. bejegyzés: Körmök másoknak 8.


Néha szoktam körmöket készíteni másoknak, amikor megkérnek rá. Amikor a nagybátyám és a barátnője itthon vannak akkor szoktam neki körmöket csinálgatni. :)

Nagyon sokat gondolkoztunk rajta, hogy milyen legyen. Majdnem egy órát itt töltöttünk a gép előtt inspiráció után kutatva.. A minta az megtetszett nagyon neki, amit már fogalmam sincsen, hogy hol találtunk. Csak aztán nem tudtuk, hogy a többi köröm milyen legyen. Mert ő szeretett volna még mellé nyomdázást is, de ehhez a mintához semmilyen formában nem ment a nyomdázás úgyhogy így maradt. Szóval a többi körme kapott a Jollie France csillámos lakkjából és a középső ujjára került egy pár kövecske. :)







Ti szoktatok másoknak körmöt festeni? :)




4 megjegyzés:

  1. Én anyukámnak szoktam festeni, meg néha az unokatesómnak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az szupi! En anyukamnak nem szoktam, o nem igenyli az ilyesmit. :D

      Törlés
  2. Nagyon jó lett! Én édesanyámnak szoktam, de ő mindig csak egy sima, szinte átlátszó lakkot kér. Illetve néha, ha megkérnek. Utoljára még a nyáron készítettem egyik csoporttársamnak egy cuki pöttyöset. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom! :)
      Az en anyukam is nagyon ritkan keri, hogy fessem ki, de akkor o is valami lathatatlant ker. En anno az osztalytarsamnak is keszitettem, meg neha a baratnoimnek, de ez a lany, akirol a bejegyzes szol o szinte allando vendegem. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena