2015. november 15., vasárnap

590. bejegyzés: 52 WNAC - Caviars


Sziasztok! :)
Nagyon sajnálom, hogy az elmúlt időben nem jelentkeztem, de nagyon fáradt voltam mind testileg, mind lelkileg. Nagy szükségem volt már egy kis pihenőre. Annyira fáradt voltam, hogy még a lakkozáshoz is alig volt energiám.. Olyan voltam, mint egy élő halott. De szerencsére jött a hétvége, vele együtt pedig a pihenő és újult erővel itt vagyok ismét! :)

Az 52 hetes kihívás heti témája a kaviárgyöngyök voltak. Nem sűrűn veszem elő ezeket a kis gyöngyöket, de belekerült a kihívásba, úgyhogy most megtörtént. Arany színű gyöngyöket használtam, amiről fedőlakk hatására "leolvad" a festék. Amúgy ez engem nem nagyon zavar, mert így még jobban tetszenek. Olyan antik hatásúak lesznek. A díszítéshez használtam még rendes gyöngyöket is. A gyűrűsujjam alapja a Lovely nude Nr. 7-es lakkja. A többi körmömé pedig egy CR fehér lakk, amire egy Da Vinci fedőlakkot is használtam. :)

Igazából nekem nem lett a kedvencem a manikűr, de a barátom megjegyezte, hogy neki tetszik, amit tényleg csak akkor tesz, ha neki tetszik. Szóval, ez egy kicsit dobott a dolgon. :)






Ti, hogy álltok a kaviárgyöngyökkel?
Szoktatok ilyeneket használni? :)




4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik,bár én magam nem szeretek ennyit "szöszölni",úgyis pár napon belül elhagynám a gyöngyöcskéket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orulok, hogy tetszik! :)
      En nem banom a szoszolest, mert nem csak azt szeretem, ha szep kormoket hordhatok, hanem azt is, amig megcsinalom. Hordani amugyis maximum ket napig hordom barmelyiket, szoval ez engem nem zavar a dologban. De kepzeld el, hogy engem is meglepett, hogy ez amugy rajtam volt egy egesz hetvegen. Csutortok, pentek, szombat es vasarnap mostam le. Es nem esett le egy sem. A feher lakk mar pattogott rendesen, de a gyongyoknek semmi baja nem volt. :D

      Törlés
  2. Elegáns. Én nagyon ritkán használom, mert a fedőlakk mindig leáztatja a színét. Viszont múlt héten végre sikerült úgy rögzítenem, hogy nem ázott le a festék, és tartós is volt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom! :)
      Ennek is leaztatta, de befolyik a festek a gyongyok ala, mert nem huzom rajta el az ecsetet annyira es igy nem olyan feltuno. :) Na szupi, hogy neked is sikerult! :3

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena