2015. december 18., péntek

610. bejegyzés: Colours of December - Green


A December színi kihívásban a következő szín a zöld. Kicsit hamarabb jövök most a kihívásokkal, mert előreláthatólag ma van rendes időm a blogra. Az elkövetkezendő egy hetem pedig már teljesen be van táblázva. :D

A zöld színnel vegyesek az érzelmeim. Nem vagyok oda érte, de van olyan árnyalata, ami igazán tetszik. Mondjuk a menta zöldet imádom és a sötét méregzöld sem nagy ellenségem, de a világoszöldet például ki nem állhatom. Vagyis a körmeimre biztosan nem festeném.. Ezért lakkokban sem gazdálkodom bőven ezzel a színvilággal. Ez a lakk, amivel dolgoztam, ezt is tesztelésre kaptam, de úgy, hogy ezt küldték ahelyett, amit kértem és úgy került a birtokomba. Ami meglepett az az, hogy hatalmas szerelem lett kettőnk között. :)

A manikűröm nagyon egyszerű. Nem akartam csak annyit, hogy simán nyomdázok rá hópelyheket. Így úgy csináltam, hogy felkentem 2 réteget a zöld lakkból, erre jött egy réteg a Lovely fehér Top Jewels-ből, amire aztán jött még egy réteg zöld lakk, ami azért is jó, mert nem fed annyira jól, de ha csak egy réteg van belőle, akkor sem lesz csíkos vagy foltos. Aztán erre nyomdáztam fehér hópelyheket. :)






Amiket használtam:

- Lovely Top Jewels Nr. 4. (fehér glitteres lakk)
- Born Pretty holograpic 12 (zöld lakk)
- Born Pretty (fehér nyomdalakk)
- Moyra sand effect 852 (arany homoklakk)
- Da Vinci 0 (fedőlakk)
- BP-01 nyomdalemez
- nyomdázó és lehúzó






12 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena