2016. február 8., hétfő

633. bejegyzés: Born Pretty mirror polish


Az utolsó termék, ami tesztelésre érkezett egy nagyon fura dolog, amit majd lejjebb kifejtek miért is gondolom így.. Szóval "tükör" lakkról lesz szó ebben a bejegyzésben. 


A választott csomagban 2 lakk kapott helyett. Először nem értettem miért alaplakk + sima lakk.. Aztán később megvilágosodtam. Igaz, hibás vagyok eléggé, mert egyáltalán nem olvastam el a használati utasítást az oldalon, de most ez egy olyan tanulságos történet lesz, ami megmutatja, hogy MINDIG OLVASSÁTOK EL A HASZNÁLATI UTASÍTÁST! :D
Amúgy a 2 üvegcse 15 ml-es, de az ezüst vízszerű izé "lakk" az kb. félig lehet.


Ez volna az alaplakk. Először azt gondoltam, amikor kiválasztottam, hogy ez csak egy ajándék vagy ilyesmi lehet. Aztán, amikor megérkezett és kinyitottam a másik lakkot, ami egy teljesen folyékony vízszerű fémes izé volt nem értettem miért olyan.. Na mindegy, fogtam és kifestettem a vízszerű izével a körmömet és persze nem olyan volt, mint a képeken az oldalon. Azt hittem, hogy ez az áttetsző lakk fedőlakk és attól lesz olyan, hogyha rá kenem nem pedig, ha alá.. Na, mindegy próbálkoztam szivaccsal felvinni meg minden hülyeséget mire egyszer véletlenül rácsöppent a fémes izé az alaplakkra és olyanná változott, amilyenre kellett. Na gyorsan fogtam és alulra kentem, amit amúgy is oda kellett volna, de olyan ronda lett a végeredmény, hogy az valami hihetetlen.. Ez eddig a 7. próbálkozásom a normális felkenéssel és még mindig nem sikerült olyanra, amilyenre szerettem volna. Volt, hogy simán körömre festettem másik alaplakk nélkül nem lett jó... volt, hogy fekete lakkot használtam alapnak úgy sem volt jó... volt, hogy fehéret, vagy ezüstöt, vagy éppen még egy áttetsző réteget alá, de sehogy nem volt jó.. De mivel ezt le kellett tesztelnem addig próbálkoztam, amíg egy normális végeredményt nem kaptam, de nem akartam rossz képeket kitenni ide a blogra.
Aztán ma elég elviselhető képek születtek, ami borzasztóan messze áll a tökélytől, de legalább elfogadhatóan rosszak. Na, mindegy.. Ezzel a termékkel eléggé befürödtem, remélem máskor nem lesz így. Amúgy a végére már úgy éreztem, hogy teljesen selejtes vagyok, mert nem tudom értelmesen felkenni, mikor a felhasználói képekben vannak, akiknek tök jól sikerült. 


Az alaplakk ecsete lekerekített, ami elég jó, mert így nem megyünk ki annyira a körömágyra. Itt elég problémás, ha véletlenül kimegyünk rá, szóval, ha így történt akkor lapos ecsettel le kell mosni, mert a másik "lakk" mivel teljesen folyékony folyik össze-vissza és belefolyik a körömágyra, a köröm mellé meg mindenhová és még kimosni is borzalmasan nehéz onnan.. Amikor először próbáltam felvinni és mindenhová szétfolyt egy hétig éltem fekete körömágyakkal.


És ő lenne a másik fél. Teljesen folyékony, vízszerű ezüst fémes dolog ez. Ha közelről nézzük, akkor olyan, mintha kis vaspor úszkálna benne, ami szerintem nem igaz, de fogalmam sincs miből van és tényleg semmi tippem nincsen, hogy milyen összetevők lehetnek benne, amitől ilyen hatást kapunk vagy egyáltalán, amitől ilyen. Na, szóval, ha ezt rákenjük az alaplakkra akkor, szétterül rajta és az egész festés tükörszerűvé változik, de ha nincs az alaplakk, akkor egy sima ezüst lakknak tűnik.

Na és akkor mutatom milyen felapplikálva. Ennél az alkalomnál már mindent bevetettem, hogy normálisan sikerüljön. Az alaplakk alá kentem még két réteg fekete lakkot, erre pedig egy réteg sima fedőlakkot és csak azután jött ez az alaplakk. Erre aztán olyan pontosan és óvatosan vittem fel az ezüst izét, ahogyan csak tudtam.

Viszont ír egy olyat az oldalon, hogy használjunk ezek után a lépések után fedőlakkot. Viszont akármilyen fajta fedőt kentem rá mind elvette a tükörhatást és csúnya foltos izé lett, de ha nem kenünk fedőlakkot, akkor az ezüst dolog nagyon hamar lekopik, szóval egy fürdés és már félig fent sincsen. Úgyhogy én nem értem az egész dolgot, de lehet én vagyok hozzá sötét. :D










Na, de ha valaki szeretne kísérletezni ezzel a kis micsodával, akkor ITT meg tudja rendelni. Ha pedig használja a MFSQ10 kódomat, akkor lejön 10% a vásárlás összegéből. :)

16 megjegyzés:

  1. Szerintem alumíniumpor lehet benne. Szerintem szép lett, bár a saját körmömön nembírnám elviselni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hat az meglehet, fogalmam sincs, mi lehet benne. :D
      Oh, ha olyan lenne, mint az oldalon levo kepen en el tudtam,de hat csalodas.

      Törlés
  2. Sokszor nézegettem ezt a terméket elondolkodva, jó-e. Hát, nem tudom.... A képeiden szerintem szép, jól áll és nekem nagyon tetszik az ilyen köröm! És nem sikerült annyira rosszul felkenni, legalábbis a bevezető után ezerszer rosszabbra számítottam! Viszont, amiket írtál róla....... Lehet nem éri meg. \-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sok turelem kell hozza, az biztos.. Bar en, hogy sikerult vegre majdnem ertelmesen befotozni igy szerintem tobbe biztos nem veszem elo meg egyszer. Ha meglatom az uveget mar felidegesit. :'D

      Törlés
  3. Jól néz ki, de ennyi szenvedést nem ér meg. :D :/

    VálaszTörlés
  4. Elsőre azt mondtam, hogy whao, aztán elolvastam bejegyzést és nope nope nope lett belőle. :D

    VálaszTörlés
  5. :D Hát minden elismerésem a türelmedért! Csodás a végeredmény!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hat volt mikor mar azt hittem, hogy kivagom a kukaba... :'D
      Orulok, hogy azert tetszik!

      Törlés
  6. Ezt régebben már én is nézegettem, de sejtettem, hogy macerás lehet a felvitele....Akkor úgy tűnik beigazolódott (?) :D amúgy szerintem elég jól néz ki ezeken a képeiden!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hat eleg rendesen beigazolodott.. En meg azt hittem konnyu lesz vele. Na, hst tevedtem. :D
      Orulok, hogy azert tetszik!

      Törlés
  7. Aranyos volt a leírás :) tetszik a végeredmény, de nem bizti, hogy ennyit szenvednék vele :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is tetszik valamennyire, de elveszi tole a kedvem az ehhez a vegeredmenyhez vezeto ut eleg rendesen. :(

      Törlés
  8. Ó, de kár, hogy ennyi szenvedéssel jár! Pedig amúgy nagyon tetszik rajtad is, és szívesen kipróbálnám, de asszem nem lenne idegzetem hozzá. Van amikor a sima lakkozás sem sikerül rendesen és attól is égnek áll a hajam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem is nagyon sokszor felidegesitett, szerintem ennyit nem er meg.. :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena