2016. február 12., péntek

635. bejegyzés: Szerelmes körmök


Sziasztok! :)
Mint tudjátok ezen a héten lesz vasárnap Valentin nap. Készítettem még a múlthéten egy szívecskés körmöt. Mi holnap fogjuk ünnepelni a barátommal, közös programokat terveztünk megyünk majd moziba és mi is a várva várt Deadpool-t fogjuk megnézni. A holnapi alkalomra más mani készült, arról majd egy másik bejegyzésben fogok írni. Nagyon szeretem ezt az ünnepet. Aki ismer, az tudja, hogy nagyon kis romantikus, álmodozós fajta vagyok. Tudom, sokan úgy állnak ehhez az ünnephez, hogy az év többi napján is szeretni kell egymást meg ilyesmi, de ez egy olyan nap az évben, amikor a szerelmünket ünnepeljük. Bár nekünk ez jól összejött, mert ezután 5 nappal, 19-én van az évfordulónk. Ezúttal a 4. lesz már. :)

Még decemberben rendeltem a BPS-től két darab kis köves 3D szívecskét. Nagyon megtetszett, amikor megláttam képen és rögtön ment a kosaramba, mert pont Valentin napra szerettem volna felavatni. Igaz, végül nem szerepel az ünneplős manikűrömben, mert valami mást találtam ki. A kis dísz amúgy elég picike, nem úgy, mint a HÓPEHELY volt, inkább EHHEZ a kis masnihoz tudnám hasonlítani. Ívesre van elkészítve, így tökre passzol a körömformához. Nem akad bele mindenbe, mert sehol nem túl érdes, és emiatt nem is marom ki vele magamat sehol. Szóval szuper kis darab. Bár biztos van, akit zavarna, nekem nincsen problémám vele. :)


A manikűr elkészítése elég bonyolult volt amúgy. A körmeimet kifestettem fehérre, a gyűrűsujjamon kívül, mert arra kentem 2 réteget a Miss Sporty crush on you narancs 063-asból erre pedig egy réteget a piros Oh My Gem-ből. A fehér alapja jött egy réteg a MODA fell effect 301-esből, ez egy enyhén rózsaszínes lakk, amiből azért vittem fel egy réteget, hogy ne legyen teljesen fehér, hanem picit lágyabb legyen a szín. Na, aztán erre az alapra jött egy réteg a Maybelline szívecskés fedőlakkjából, egy kis szívet is sikerült kihalásznom a középső ujjamra. A fedőlakk felvitele után nyomdáztam szívecskéket a BP-L013-as lemezéről egy S.H.C piros lakkal. Ezután még egy réteget felvittem a Maybelline topperből és már csak a kis 3D szívecske hiányzott. :)










Ti szeretitek a Valentin napot? :)







10 megjegyzés:

  1. Ez tényleg tömény romantika, de ilyenkor ez kell :) Nekem semleges ez az ünnep, de azért csináltam szívecskés manikűrt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, bar az ev barmely szakaszan hajlando vagyok ilyen manikurt kesziteni. :D
      Oh, biztos nagyon cukii. :)

      Törlés
  2. Jó ünneplést és még sok-sok évfordulót. :)
    A manikűr nagyon cuki lett. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik,annyira összhangban van... *-*

    VálaszTörlés
  4. Hűha! :D Rajtad nagyon tetszik,de magamon valószínűleg nekem túl sok lenne. Ez az ünnep számomra is semleges, idén nem is készült valentin napos mani.

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon cuki :) Tetszik! Mi sem kerítünk túl nagy feneket a Valentín-napnak. Néha kirándulunk közösen vagy sütök esetleg valamit, de ennyi :) ezt a manit szívesen hordtam volna!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena