2016. július 8., péntek

677. bejegyzés: Born Pretty Store BP-L008 nyomdalemez


A Born Pretty Store-os csomagomba egy nyomdalemezt is választottam tesztelésre, ami a BP-L008-as. 

Elsősorban a felső sor mintái miatt választottam a lemezt. Viszont voltam olyan "szerencsés", hogy csak ezek is működnek rakta. Ugyanis egy selejtes darabot kaptam és a többi két sor nem is működik, akárhogy is próbáltam, így ezekkel nem is tudtam manikűrt készíteni, mert alig jöttek fel a minták a lemezről. A felső sorral is megszenvedtem, de végül sikerült felvenni őket. 

Nos, ő lenne a lemez:


Gyönyörű mintái vannak. A felső sor mintái tetszenek nagyon, de azért az utolsó sorban és a középső sorban is van egy pár, amit szerettem volna kipróbálni. :( A lemez a szokásos Born Pretty méret és forma. A felső két sor teljes körmös minták, míg az utolsó kisebbeket tartalmaz. A minták nagyrészt virágos motívumok, amik tudjátok, hogy a kedvenceim. :)

A lemez beszkennelve:

Készítettem néhány manikűrt is, amelyekről már olvashattatok a blogon. :)Erről a manikűrről ITT olvashattok részletesebben. A felső sor 5. mintáját használtam hozzá.
Ehhez a manikűrhöz az első sor 4. mintáját használtam. Róla ITT olvashattok részletesebben.
És a 3. egyben az utolsó manikűr ő lenne. Hozzá az első sor 6. manikűrjét használtam és ITT olvashattok róla.

Ha megtetszett a lemez, akkor ITT tudjátok megvásárolni és ha használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)

4 megjegyzés:

 1. Kár a lemezért, tényleg nagyon szépek a felső sor mintái. Mondjuk elég hasonlóak a Moyra Maharadja lemezéhez, ami nekem megvan, így nem érzem szükségesnek ennek a lemeznek a beszerzését.

  VálaszTörlés
 2. Nem működik a többi sor, á de mérges tudok emiatt lenni, nekem kis BPS lemezem volt ilyen, hogy egy minta mindig kakukktojás volt. Persze nem próbáltam az összes nyomdázóval, tény :) Szépek a manik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hat en is merges lettem, de nem tudok mit tenni. Borzasztoan sekelyek azok a mintak rajta. :(
   Orulok, hogy tetszenek! :)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena