2016. október 6., csütörtök

699. bejegyzés: Born Pretty Store BP-L024-es nyomdalemez


A legutóbbi Born Pretty Store-os tesztcsomagomba 3 nyomdalemezt is beválogattam. Az egyik ez a virágos/leveles lemez, mely a BP-L024-es nevet viseli. 

A minősége a szokásos BPS minőség. Jól működik, könnyen feljöttek róla a minták. Leginkább az őszi faleveles minta miatt rendeltem, de a virágos minták is nagyon tetszenek, ezeket is alkalmaztam több manikűrben is. Készült egy pár a lemez felhasználásával, így most ezeket fogom nektek megmutatni. :) 

A lemezen a minták 2 sorban vannak elhelyezve. Minden mintha egész körmös és összesen 24 van belőlük.
Ezt a manikűrt a 2. sor utolsó mintájával készítettem. A körmeim alapja fehér. A mintát átmenetesen vittem fel kék-lila-és rózsaszín lakkokból. Aztán az egész manikűrt feldobtam egy kis sellőporral.

Ezt a manikűrt még anno a manikűrvadászra készítettem. A készítés menetéről a bejegyzést ITT olvashatjátok. A 2. sor 4. mintáját használtam hozzá. 
Ennél a manikűrnél a körmeim alapja a Cien Red Carpit lakkja, amit a gyűrűsujjamon feldobtam az 1. sor 2. mintájával.

Ezt a manikűrt még anno az LFP! Trópusi fordulójára készítettem. A bejegyzést ITT olvashatjátok. Az alsó sor 5. mintáját használtam fel hozzá. Ennek a manikűrnek az alapja egy színváltós körömlakk. ITT olvashattok róla. A 2. sor 1. mintáját használtam fel hozzá.
És az utolsó is egy nagyon egyszerű manikűr, melynek az alapja az Essence Miss universe lakkja. A gyűrűsujjamra és a középső ujjamra nyomdáztam fehérrel a felső sor utolsó mintáját. Ha tetszett a lemez, akkor ITT tudjátok megvásárolni. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)

4 megjegyzés:

 1. Jól kihasználható minták vannak a lemezen, tetszik is, a manik is szépek! Rózsaminta is van, nem is egy :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valoban nagyon jol kihasznalhatoak! :) Koszonom szepen! :)

   Törlés
 2. Nagyon szépek a manikűrök! (-: Ez a lemez nekem is megvan, nagyon szeretem. (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Koszonom szepen! Nekem is egyik nagy kedvenc lett. :)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena