2017. január 17., kedd

712. bejegyzés: Manikűrvadász - Karácsonyi forduló


Sziasztok!
Sikeresen elvégeztem az első egyetemi félévemet és ma, amint hazaértem az utolsó vizsgámról az első dolgom a körömfestés volt, vagyis pótolni a manikűrvadászos elmaradásomat. Ha tudom, hogy ennyire nem lesz időm rá alkotni, akkor nem jelentkezem, de sajnos így alakult és elnézést kérek mindenkitől, akinek ezzel a késéssel kellemetlenséget okoztam. :)

Nos, a karácsonyi fordulóban páromnak Mannát kaptam. EBBŐL a bejegyzésből választottam ki a második manikűrt az újraalkotásra. 

Az eredeti manikűr:


Manna színváltós körömlakkot használt a manikűrje elkészítéséhez és én is bevetettem a Born Pretty Store thermo lakkomat, bár az enyém sötétkékből világoskékbe vált. Én is pulcsimintát nyomdáztam a mutatóujjamra és a gyűrűsujjamra a BP-L018-as lemezről, ugyanerről a lemezről kölcsönöztem a szarvasmintát is. A kisujjamat és a hüvelykujjat pedig egy NYC csillámos lakkal díszítettem. :)








Ha tetszenek a körmömön lévő minták, akkor a lemezt, amivel készült a manikűröm ITT tudjátok megrendelni. Ha használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből.

4 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena