2017. június 26., hétfő

737. bejegyzés: Manikűrvadász 32.


Sziasztok!

Nos, ez a bejegyzés részemről egy pótlás lenne, mert jelentkeztem a fordulóra, de akkor nem készítettem el a manikűrt... Tanultam a hibámból és többet nem jelentkezem Manikűrvadászra, ha nem leszek biztos benne, hogy el tudom majd készíteni a manikűrt az adott időpontra. Egyrészt, mert tudom milyen érzés, amikor izgatottan várod, hogy vajon mit vadásztak tőled és nem jön az eredmény... Éppen ezért szeretnék elnézést kérni Anditól, mert őt kaptam páromul ebben a fordulóban. Végül pedig pótoltam a lemaradásom és mutatom nektek a választott manikűrömet.


Szóval, ő lenne a szóban forgó manikűr. A bejegyzést róla ITT tudjátok megtekinteni. Andi ezt még a ManiCute Elegancia témájára készítette én pedig imádom az elegáns, illetve csipkés manikűröket így rá esett a választásom, Igaz nagyon átformáltam, de a fantáziám mindig elszárnyal, ha manikűrvadászról van szó... Tehát megmutatom az én verziómat is. :D



Szóval ez lenne a vadászatom eredménye. Az alap igazából csak egy sima körömerősítő Lovely lakk. Erre nyomdáztam egy Hehe lemezről a csipkemintát a Born Pretty Store fehér nyomdalakkjával. Emellett felavattam az új Born Pretty Store-tól tesztelésre kapott kövecskéimet is ebben a manikűrben. :)




Ők lennének a kis "kavicskák :D". Nagyon tetszenek amúgy, mert ahogy forgatom a körmöm valóban ragyognak. Szebbek, mint az eddigi köveim. Egy kis csomagban kaptam őket, ami szerencsére erős és visszazárható, így jó helyen lesz abban a kis tokban. A csomag 5.5 grammnyi ilyen kis kövecskét tartalmaz többféle méretben. Én ötféle méretet számoltam, de tényleg olyan különbözőek, hogy nem vagyok benne biztos. A leírás azt írja 2 mm-estől 6.5 mm-esig találhatunk benne.




Ha tetszettek esetleg a kis kövecsék és szeretnétek esetleg ti is akkor ITT rendelhettek belőle. Az MFSQ10 kuponkódomat használva pedig 10% kedvezményben részesültök. :)

4 megjegyzés:

  1. Szép mindegyik, bár csipkés, teljesen más hatású.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy mégis elkészült a manikűr, nagyon szép, esküvőre is el tudom képzelni pl. :) Valóban vártam a múltkori fordulón, hogy tőlem mit választott a párom, de ami késik... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnalom, hogy kestem! :( Orulok, hogy tetszik a manikur! :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena