2017. augusztus 15., kedd

753. bejegyzés: Born Pretty színváltós körömlakk 030


A mostani Born Pretty tesztelős csomagomba ismét kértem egy színváltós lakkot. Nagyon szeretem őket, órákig el tudok szórakozni velük. :D
Nos, egy negatívumot szeretnék a lakkal kapcsolatban megemlíteni, mégpedig azt, hogy borzalmasan sűrű. Már-már szinte kezelhetetlen. Azt sajnos nem tudom, hogy alapból ilyen e ez a kollekció vagy, hogy a hőség és forróság miatt vált e ilyenné az út során. Volt már rá példa, hogy teljesen besűrűsödött lakk érkezett hozzám a BPS-től, de az is szintén nyáron a nagy melegben történt. Mindenesetre legközelebb is kérek majd ebből a kollekcióból és akkor már tudok erről információval szolgálni. :)



Tehát az állagról már volt szó. A színe nagyon élénk sárgából vált narancssárgába. A üvege kézreálló és 9 ml-ert tartalmaz. Az ecset pedig széles, a kisujjamon már ügyeskedni kell vele a körömágynál.




Nos, ilyen lenne a körmöm, ha "melege van". A fotó amúgy kicsit csal, ennél élénkebb a lakk színe, de sajnos nem tudtam úgy fotózni. A lakkot egyébként a múlthét előtti 40 °C-ban fotóztam, meggyűlt a bajom a hideg résszel, de egy kis jeges vízzel valamennyire meg tudtam oldani.






És ő lenne az, amikor "fázik". Sajnos nem tudom azt mondani a lakkra, hogy elvarázsolt, mert a többi termál lakkomhoz képest szinte alig változik egy árnyalatot. :(

Készítettem vele egy manikűrt is, amihez a BP-L076-os lemezt használtam. :)












Nos, ő lett volna a Born Pretty Store 030-as számú színváltós körömlakkja. Ha tetszik nektek, akkor ITT tudjátok megrendelni. A rendelés során, ha használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)

1 megjegyzés:

  1. Tényleg nem nagy a színváltozás, de kellemes sárga színe van. Pont a napokban gondolkodtam, hogy mindig meleg van, ilyenkor van-e értelme thermo lakkot felkenni :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena