2014. április 14., hétfő

151. bejegyzés: Sweet sixteen. :))




Vasárnap én is betöltöttem a 16. életévemet. :) Kicsit húzós dolog volt az ünneplés, mert a barátomnak, a nagybátyámnak, és nekem is egy napon van a születésnapunk. De mindent megoldottunk. Szombaton, vasárnap és a barátnőimmel még ma történt meg az ünneplés. A napokról hoztam nektek pár képet. :)


Tortánk. 
Anyukám sütötte és a húgom díszítette. Madártejszelet torta, a kedvenc sütim. Ételfesték segítségével rózsaszín habot varázsoltak rá. A 16-os az én gyertyám. A 15 zöld gyertya pedig a barátomé. :)


Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. :D


Szülinapomra kapott édességek. 


Kis plüssfigurák barátomtól. :)


Ezt a bőrfeszesítő permetet mamáéktól kaptam. :)


Apukám keresztapukája szokott verset írni. A születésnapomra is írt egyet eszperente nyelven. Nagyon aranyos ajándék. :)


Na igen és a születésnapomra kapott lakkok. Majd ha szeretnétek valamelyikről tesztet látni írjátok hozzászólásban és csinálok majd. :)

Anyuéktól kaptam még egy tartós hajegyenesítést. Állítólag 3 hónapig kéne tartani, de én szombaton csináltattam, és tegnap kimostam, de teljesen hullámos lett.. Nem értem mi lehet a baj. :(

Na és akkor következzenek a születésnapi manikűrök:


Ez volt az első, amit készítettem, de vettem egy fedőlakkot, aminek rettenetes a minősége, és alvás közben tiszta párnanyomos lett a körmöm. Annyira elcsúnyult, hogy aztán lemostam. Annyira sajnáltam. :(


Ő lett aztán a második manikűr. Egyszerűen kifestettem rózsaszínre és még a múltkor a helyi százasboltban vettem körömmatricákat, és ezeket ráragasztottam. Nem volt már kedvem és időm pepecselni. :)


Még egy utolsó kép a tortánkkal és Patrikkal. :))

8 megjegyzés:

  1. Utólag is Boldog Szülinapot!^^
    Nagyon kíváncsi vagyok a felső képen található, jobb oldali lakkról és az alsó képen lévő jobb oldali türkiz lakkra.:D
    A manik nagyon cukik lettek!:)) én a párnanyomosra általában felviszek egy réteget átlátszó körömlakkal és annyira már nem vészes a dolog.:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! :))
      Akkor a napokban hozok roluk tesztet! :-D
      Ezeken a parnanyomokon sajnos mar ez sem segitett. :-(

      Törlés
  2. Utólag is Boldog szülinapot :)
    A lakkokra én is nagyon kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  3. Az első és az utolsó kép annyira aranyos! :) Nagyon helyesek vagytok. :) A virágos körömmatricák is cukik. A hajegyenesítés kudarca pedig elég kiábrándító, pedig engem is csábít a dolog. Hány nap után mostad meg? Néhány napig úgy tudom, még összekötni sem szabad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, koszonjuk szepen! :))
      Hat mivel a hajegyenesitestol a haj hamarabb zsirosodik ezert mar masnap megmostam.. A fodraszom nem mondott semmit, hogy mit nem kell vele tennem. De a hajmosas elott nem csinaltam vele semmit. De ugyanennel a fodrasznal nagyon jo visszajelzesek voltak es szerintem mindent rendben csinalt. Lehet a hajammal van a gond. :s

      Törlés
  4. Boldog Születésnapot így utólag! :) Nagyon aranyosak vagytok a barátoddal!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena