2014. július 23., szerda

217. bejegyzés: Júliusi körömkihívás - Ananász


Már az utolsó előtti témánál járunk a júliusi gyümis kihívásban. Ez azt is jelenti, hogy nemsokára vége a júliusinak és ismét mehetünk iskolába.. :(((((
A mostani gyümölcs az ananász volt.. Én az ananászt nem szeretem, semmiféle formában sem. :s Az ananászos körmök megalkotásától is nagyon féltem, mert fogalmam sem volt, hogy készítsem el.. aztán megnéztem youtube-on a vidiket onnan nem tetszett semmi, pinterest-en sem.. Úgyhogy a saját fantáziámra kellett adnom magam..
A manit úgy készítettem el, hogy sárgával kifestettem az összes körmömet, ez a sárga egy NYC lakk, amit tegnapelőtt vettem leárazva a Rossmann-ban 411 Ft-ért. A középsőujjamra festettem meg az ananászt, úgy, hogy becsíkoztam a körmömet és jelentem! most nem sikerült a csíkozás olyan rosszul, bár most másféle ecsetet is használtam. Na szóval becsíkoztam a körmömet átlósan mindkét irányból, aztán megpróbáltam megfesteni a leveleit pontozó segítségével. Világoszölddel megcsináltam aztán a kontúrját sötétzölddel áthúztam.. Talán a levelek azok, amiket úgy érzem elrontottam, valahogy nem illenek annyira a képbe, de már nem javítottam ki. :) A középsőujjam kivételével a többi körmömre csillogós fedőlakkot használtam, mert átlátszóval a mani unalmas lett volna. :)





Használt lakkok: 
sárga: NYC 294 Lexington yellow
barna: Lemax colour star
világoszöld: S.H.C 143
sötétzöld: AVON - sequined turquoise
csillámos fedőlakk: QY 68
sima fedőlakk: classic charming 01

5 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena