2014. szeptember 2., kedd

238. bejegyzés: Disney Princess nail art challenge II. - Merida



A Disney hercegnős kihívás első részéről lemaradtam, de most folytatódik a kimaradt hercegnőkkel és ezt nem tudtam kihagyni. :)
Az első hercegnő Merida lett. Én még igazából nem láttam a Merida a bátort, mert egyszer elkezdtem nézni, de aztán pár perc után kikapcsoltam, mert az eleje nem kötött le.. Pedig nagyon szeretem az ilyen meséket, de lehet nem kellett volna akkor kikapcsolnom és a folytatás jó lett volna. :(
Na mindegy.. Én a hercegnő ruhájához passzoló manit alkottam. Az összes körmömet kékeszöldre festettem és arany lakkal mintát festettem a hüvelyk és a gyűrűsujjamra, a többi körmeimnek pedig a végét festettem aranyra és erre egy glitteres arany fedőlakkot kentem. A mani összességében nagyon egyszerű és szerintem illik a hercegnő ruhájához. A képek minőségéért megint elnézést kérek, mert a fényképezőm ekkor még nem volt itthon és sötétben is lett fényképezve vakuval.. :)








Ti láttátok már a Merida a bátort? Tetszett nektek?


7 megjegyzés:

  1. Én imádom a meséket (igen, 25 éves létemre), de a Merida nem tetszett...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En is imadom 16 evesen de tuti fogom mindig is! Akkor nem kar, hogy nem neztemvegig. :)

      Törlés
  2. Én láttam (én is imádom a meséket 25 fölött is ;-) ) nekem kicsit Mackótestvér feelingje volt az egésznek, egy más kultúrára átültetve. Bár rossznak nem nevezném, a kedvencem nem lett :)

    A manikűrödről nekem elsőnek Jázmin hercegnő ugrott be :) Amúgy szép lett ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mikor elkeszult pont arra gondoltam en is, hogy Jazmis hercegnos lett. :Dd Koszonom! :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena