2014. szeptember 22., hétfő

257. bejegyzés: Moyra holograpic Gravity


A Gift swap játékban Anditól kaptam 3 lakkot is. Az egyik a Moyra holografikus lakkjai közé tartozik, méghozzá a Gravity elnevezésűt kaptam meg. Imádom ezt a lakkot. Eddig még nem volt a holograpic családból való lakkom, mert mifelénk nem lehet ilyet kapni. Vagyis még soha nem találkoztam vele, csak a gel look lakkokkal és a sima klasszikus lakkokkal. Szóóóval nagyon örültem neki és nagyon tetszik! Tudom, hogy már fejbúbig vagytok ezeknek a lakkoknak a tesztjével, de a Gift Swap bejegyzés alatt írtátok, hogy kíváncsiak vagytok rá és én természetesen eleget teszek ennek. Meg amúgy is szeretném én is megmutatni. :)
A színe nagyon tetszik. Szeretem a lilát. Na, meg persze annyira csodálatosan fénylik. *____*
A Moyra lakkok ecsete és üvege ugyanolyan szokott lenni, de én nagyon szeretem ezt a kiszerelést. Az üvege praktikus és könnyen tárolható. Az ecsettel nagyon könnyen és szépen lehet festeni. A lakk állaga pedig nagyon jó. :) A tartósságáról nem tudok mit mondani, mert szintén nem sokáig volt a körmömön. :/
Na, akkor jöjjenek a képek :)








Tetszik nektek ez a lakk? :)


5 megjegyzés:

  1. Tényleg szuper színe van! :))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól mutat rajtad is, napfényben csodaszépek ezek a lakkok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a bejegyzesben is le akartam irni, de aztan kiment a fejembol, hogy nem sikerult oket napfenyben lefotoznom. Ezert az igazi hatast a kepek nem adjak vissza. De szerintem igy is nagyon szep. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena