2014. november 2., vasárnap

301. bejegyzés: Nail Art Techniques Challenge: Dry Brush


Ma elkezdődött egy újabb kihívás, amire jelentkeztem. Ez különböző körömfestési technikákról szól, ami egészen December 24-éig ki fog tartani. :)
Na de nem is magyarázok tovább.. Az első technika a Dry Brush volt. Eddig nem próbáltam ezt a technikát (de végül is pont ezért jelentkeztem erre a kihívásra, hogy olyan dolgokat próbáljak ki, amit eddig még nem). :D Igazából nem is nagyon tetszettek az ilyen manik, bár természetesen ezzel a technikával is lehet szépet alkotni. Na, ez nekem ebben a fordulóban itt és most nem igazán sikerült szerintem. Lehet, hogy túl sok színt használtam, vagy csupán az elkészítéssel volt a gond, de a végeredmény nem igazán nyerte el a tetszésemet.
Próbáltam egymáshoz illő lakkokkal dolgozni és nagyon sokféle lakkot válogattam ki. Próbáltam az ősz színeivel dolgozni. Többféle sárgát, barnákat, narancssárgát, sőt még egy arany lakkot is beiktattam. A lakkok ecsetével függőlegesen dolgoztam. Sorban felállítottam a színeket és mindegyikkel sorban húztam függőlegesen felfelé az ecsetet. :)






Ti próbáltátok már ezt a technikát? :)

6 megjegyzés:

  1. Szerintem jól néz ki, egyedül az a szürkés árnalat nem illik annyir a képbe. De ezt leszámítva szerintem nagyon jó lett, a technika szépen kivehető rajta :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tenyleg nem illik a kepbe. :( Na, nem baj majd legkozelebb jobb lesz! :)
      Orulok, hogy neked igy is tetszik! :)

      Törlés
  2. Érdekes lett az összhatás ezekkel a színekkel. :) Engem kicsit a borostyánra emlékeztet. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena