2014. december 6., szombat

336. bejegyzés: Olaf :)



Az éven Frozenes adventi kalendáriumon van. Ez a kalendárium ihlette meg számomra ezt az Olaf-os manit. :)



Csináltam is egy képet együtt velük. Igaz, ennek a képnek a minősége nagyon rossz lett, de a lényeg az kivehető. :)

Olaf a középső ujjamra került. Nem gondoltam, amikor belekezdtem, hogy sikerülni fog, hogy megfessem. De szerintem nem sikerült olyan rosszul.. Nem lett a legjobb, de az én képességeimhez képest nem rossz szerintem :)
A többi körmömet ugyanazzal a kék lakkal festettem ki ami a középső ujjamon a háttér. Ezt lefestettem az Essence Give my nude, baby! lakkjával. Még most sem jöttem rá arra, hogy ez a lakk mégis mire jó.. De amikor megvettem, azt hittem sokkal jobban fog fedni. Mivel semmi fedése nincsen, inkább olyan mint egy csillámos fedőlakk, de ez ebben az esetben pont jól jött.
Először lefestettem a kék lakkot az Essence lakkal aztán megfestettem rájuk a fehér hópelyheket, és megint festettem egy réteget az Essence lakkból. :)








Ti szeretitek a meséket?
Láttátok már a Jégvarázst, tetszett nektek? :)




10 megjegyzés:

  1. Imádnivaló lett a manikűr :) A mesét is szeretem, Olaf kifejezetten aranyos ^^

    VálaszTörlés
  2. You did Olaf too! He's super cute!! :)

    VálaszTörlés
  3. Első reakcióm: :O
    Azt hittem, hogy ez matrica, komolyan! Taníts meg engem is, ilyen Olaf-ot festeni! Semmi különbség nincs a kép és a körmödön lévő Olaf között! Na és a hópelyhek... Hogy tudtad ilyen vékonyan megfesteni őket?! Ebay-es ecseted van? Most ez a mani nagyon lesokkolt, annyira tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oszinten be kell valljam, hogy lehet, hogy megegyszer nem sikerulne. Azt hittem elsore sem fog, de valahogy osszehoztam. :Dd
      Az ecseteim nem Ebay-esek. De fogalmam sincs honnan vannak. A baratomtol kaptam oket. 12 db-os szettben. De azt, amivel a hopelyheket festettem nagyon nem szeretem, mert kb. 4cm-es szor van benne es akrobatikaznom kell mindig vele, mert olyan hosszu.. De mar Ebay-rol kineztem egy uj vekonyszoru keszletet, ami nem ilyen hosszu. :)
      Koszonom! Nagyon-nagyon orulok, hogy tetszik! :)))

      Törlés
  4. Nagyon cuki lett! Gratulálok, fantasztikus munka! ;)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena