2014. december 12., péntek

345. bejegyzés: Díjat kaptam 3.



Kaptam a héten egy díjat Miss Sziszitől a Sweet Mademoiselle blog írójától.
Ezúton is nagyon szépen köszönöm a díjat és természetes, hogy kitöltöm.
A blog életében ez a 3. ilyen díjam, de nem baj, nagyon örülök neki. :)

Szabályok:
  1. Írj 10 dolgot magadról!
  2.  Válaszolj 10 kérdésre!
  3.  Tegyél fel 10 kérdést! 
  4. Küldd tovább 10 embernek!
Írj 10 dolgot magadról:
  1. Soha nem akarok felnőni! Imádok mesét nézni! Imádom a cuki dolgokat! Éés imádok gyerek lenni! De sajnos olyan gyorsan megy az idő és egyszer mindenkinek fel kell nőnie. :(
  2. Húsvét hétfőn születtem. Ez 1998-ban április 13-ára esett. A barátom is április 13-án született. Az egyik osztálytársammal méghozzá ugyanazon a napon is születtünk. És a nagybátyám is április 13-án született. Ez egy bűvös dátum!!!!!! O____O
  3. Körömlakk és körömfestés mániás vagyok méghozzá menthetetlen. De aki olvassa a kis blogom ezt gondolom úgyis tudja. :)
  4. 160 cm magas vagyok. És én ennek nagyon örülök. Szeretek ilyen pici lenni. 
  5. Karácsonymániás vagyok. De annyira, hogy már augusztus végén-szeptember elején letöltöm a karácsony visszaszámlálót és számolom a napokat. De persze meg is osztom az emberekkel, hogy hány nap van még, amivel a barátaimat kiakasztom.. Egy kicsit. De karácsony előtt 2 héttel pedig elmegy a karácsonyi láz és szomorú vagyok, hogy mindjárt itt van és mindjárt vége. 
  6. Van két tesóm. Egy nővérem és egy húgom. Mindketten kitűnő tanulok. De én kicsit félresikerültem. Én vagyok a család fekete báránya.
  7. Nagyon válogatós vagyok az ételek terén. Ha valami külsőre nem néz ki jól, azt nem eszem meg. De ha valaki rávesz és megkóstolom és ízlik mindig rájövök arra, hogy ezen változtatnom kéne. Vannak olyan ételek, amiket még soha nem kóstoltam, csak elnyilvánítottam annak, hogy nem szeretem csak, mert nem néz ki jól... :D
  8. A számok az ellenségeim... Mindig is gyűlöltem számolni, főleg fejben.. Az soha nem ment. Mellesleg a felfogásom is elég lassú.
  9. Imádom a cicákaaaaaaaat. Ha tehetném csinálnék egy macskafarmot, ami telis-tele van ciculikkkkkkal.
  10. Nagyon félek a sötétben! 16 éves létemre még mindig éjjeli lámpánál alszom. Lehet, hogy ez a sok horrorfilm következménye..
Válaszolj 10 kérdésre!

  1. Mennyire vagy telefon-internetfüggő?
    Huuu, hát veszélyesen. A telefont is csak azért nyomkodom, mert internet van rajta, vagy ritkán játszom a Minion rush-on. Internet nélkül nem tudnék élni szerintem. Elég valószínű.
  2. Hiszel a karmában?
    Igen.
  3. Ha választhatnál afrikai árvákon segítenél vagy a város menhelyén? Miért?
    Ebben nem tudok választani. Én egy olyan ember vagyok, aki ha tud akkor segít. Elég furi dolog lenne a kettő dolog közül választani. Sajnos nem tudok. Kifogott rajtam ez a kérdés.
  4. Melyik az a zene, amire azt mondod, hogy "EZ AZ ÉN SZÁMOM!"? 
    Hát ez minden nap változik nálam.. :D Ez mindig attól függ milyen kedvem van.. Bár, ha valamire ezt kell mondani, akkor a Most múlik pontosan-t választanám, mert általában egész nap ezt éneklem. :D De ha a dal értelmét kell néznünk akkor az All about that bass-t választanám, mert a szövege pártolja a nem éppen sovány lányokat. És mivel én ebbe a csoportba tartozom és eleget megkaptam a testalkatom miatt már az elmúlt 2 évben, ezért ezt is ide sorolnám! :D
  5. Milyen kapcsolatban állt veled az a személy, akiben a legnagyobbat csalódtál és miért?
    Hát állítólag a legjobb barátnőm volt, de így utólag nézve soha nem volt az.. Így, hogy már vannak normális, értelmes barátnőim, akik tényleg azok már más szemmel látok mindent. :) Azóta sem ismerek hazugabb és kétszínűbb embert, mint ő.
  6. Mit gondolsz erről a dologról: "Ha egy nő minden buliban mással smárol, vagy akár egy éjszakás kapcsolatokba bonyolódik, ha sok partnere volt, egy utolsó ribancnak tartják? A férfiakat majdnem hogy tisztelik ezért, megdicsérik, ő faszacsávó!"
    Nos, a női részben majdnem egyet értek, talán túl durva kifejezés, hogy "egy utolsó ribanc", de nem szép dolog szerintem ilyesmit csinálni.. De hát ez mindenkinek a maga dolga szerintem. A férfi oldalra pedig azt mondom, hogy ki tiszteli őket és ki dicséri meg??? Mert ÉN biztosan nem.. Talán a haverok vagy a férfiak egymás között... De a férfiak amúgy is mindig idiótán gondolkoztak..
  7. Kit tartasz a legnagyobb feministának, vagy ki ugrik be először?
    Egyszerűen senki nem ugrik be.
  8. Melyik az a film, amit szó szerint minimum 10x néztél és miért?
    High School Musical 1-2. Mert ez volt meg kiskoromban nekem DVD-n és rajongó voltam. :'DDd
  9. Van olyan film vagy sorozat minek része kísértetiesen olyan mint a te életedben? Mi az?
    Huuu hát az én életem most hál' istennek olyan jól megy, hogy nem tudnám semmilyen zűrös sorozathoz hasonlítani. :) Nem is sok sorozatot nézek.. A Kínos részeit néztem meg. Meg még ősszel belekezdtem a Pretty Little Liars-ba. A 3. évad feléig meg is néztem az összes részt, de aztán már nem volt rá időm és elfelejtődött, de tuti folytatom majd valamikor. :)
  10. Sokat gondolkodtál a válaszokon?
    Van amelyiken igen, de többségében annyira nem. :)

Most fogalmam sincsen kinek küldhetném tovább a díjat, hiszen már mindenkinek van, akiknek küldeném, ezért kérdéseket sem írok.
Bárki aki szeretné természetesen kitöltheti Miss Szisszi kérdéseit, hiszen tényleg nagyon jó kérdések, el kell rajtuk gondolkoznunk. :)
És még egyszer köszönöm a díjat Szisszinek. :)



2 megjegyzés:

  1. Teljesen meglepődtem ,hogy az All about that bass-t választottad ,mert szerintem te egyáltalán nem vagy olyan alkat akinek ez a szám való :D nagyon tetszenek a válaszaid :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig teljesen olyan alkat vagyok, mert mar en is belatom, hogy valoban a kicsit ducik tarsasagaba tartozom. Bar a kepeket magamrol tenyleg ugy csinalom, hogy ez ne latszodjon. A serteseket pedig azert kapom, mert ket evvel ezelott 42kg voltam es 2ev alatt kb. 20kg-ot felszedtem es senki nem tudja, hogy miert. :( Bar ez a dolog engem egyaltalan nem zavar. Akik fontosak igy is szeretnek. :))
      Orulok, hogy tetszenek! :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena