2014. december 14., vasárnap

347. bejegyzés: Nail art techniques challenge - Stamping Decals



Már ennek a kihívásnak is az utolsó előtti témájánál járunk. 
A mai technika a nyomdázott manikűr volt.
Sajnos nekem nincsen nyomdázós készletem, de én valahogy meg is vagyok nélküle. Igaz, nagyon szép manikat lehet vele készíteni, de én inkább kézzel dolgozom. Ecsettel szeretem megfesteni a mintákat. 
Ezért én ma ezt a technikát úgy oldottam meg, hogy körömmatricákat használtam, mert semmiképp sem szerettem volna kimaradni ebből a fordulóból sem. :)
Rózsás vizes matricákat használtam és sajnos a képek minősége is elég rossz lett, mert telefonnal és vakuval csináltam őket. :(




6 megjegyzés:

  1. szerintem ezek a képek is jól sikerültek :)

    VálaszTörlés
  2. A téli időszak már csak ilyen, nekem is nehéz fotózni, pedig én még alapból is vacak képeket csinálok :D Viszont a manikűr nagyon szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nagyon nem szeretem. :(
      Most miert mondod ezt? Szerintem nem csinalsz vacak kepeket. :D
      Orulok, hogy tetszik! :)))

      Törlés
  3. Szép ez a matrica. Sokáig én is így voltam vele, hogy minek nekem nyomdalemez, pedig volt itthon egy pár essences, de nem bírtam őket használni. De aztán amikor rákaptam az ízére onnantól nincs megállás. egyre gyakrabban kerülnek elő. :D Ennek valószínűleg a kevesebb idő is az oka, a nyomdával gyors dolgozni. :) A fotózással télen is megszenvedek... Mindig meg kell tervezni mikor festem ki a körmöm, és mikor tudom lefotózni. :D Ilyenkor mindig imátkozom, hogy reggel ne legyen köd, mielőtt munkába indulok... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom! :)
      En ma nyertem Andi gyeremenyjatekan nyomdalemezt ugyhogy tuti be kell szereznem egy ilyen nyomdazoskeszletet vagy mit. Aztan majd azt is kitanulmanyozom. Bar nem szeretnek elterni annyira az ecsetes festesektol. :)
      Jaj, hat ezek a fotozasok kikeszitenek... Reggel felkelek fel6-kor es, amikor indulok a buszhoz 6:20-kor meg akkor is sotet van. Aztan mire hazaerek mar megint. De megprobalom kihozni a benti kepeimbol is a legtobbet. :( :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena