2014. december 23., kedd

355. bejegyzés: Inspirations #1 | Christmas edition

Már régóta tervezgetem a blogon az inspirációs bejegyzéseket. Régóta gyűjtögetem a képeket a gépemen egy mappában.. És halogatom, hogy na majd egyszer csinálok ilyen bejegyzést is..
Úgy gondoltam, hogy minden hétvégén hoznék, vagy ha nem is mindig legalábbis kéthetente, de persze csak, ha szeretnétek és tetszeni fog. :)
Az első természetesen mivel jön a kari így ekörül fog forogni. Jó inspirálódást kívánok!
A képeket a We heart it-ről és Pinterestről gyűjtöttem. :)
Kezdeném a körmökkel.
Én most a saját karácsonyi elképzeléseimhez gyűjtöttem. Valami egyszerűen mutatósat szeretnék most Karácsonyra. Tuti, hogy hópelyhes lesz és csillogó. Valószínűleg ezekből a szépségekből fogok valamit összekovácsolni. :)

Arról még fogalmam sincsen milyen lesz a hajam Karácsonykor.
De valószínű laza hullámokat sütök majd bele és talán még egy masnit is kap. :)

És milyen meglepő, hogy még azt sem tudom milyen ruhában leszek.
Bár, ami a 3. képen van az nagyon-nagyon tetszik és a saját ruháimból is összetudnék rakni valami ilyesmit. :)

Más a sminket is gondolkozom. Bár nem nagyon tudok sminkelni, de majd valamit csak-csak összehozok. Valami aranyat szeretnék feketével. Hát remélem összejön. :)

Ezt a kis cukiságadagot muszáj volt beleraknom. A kiscicuus nagyon édi és a kisbabák is. Ez a bögre meg egyszerűen irtócukii, na meg a kutyus is nagyon. *__________*

Annyira nagyon tetszenek ezek a kis mézeskalácsfigurák. Sajnos az éven is annyi dolgunk volt, hogy megint nem jutott sor a készítésére. :((
Remélem azért még holnap belefér. Ha pedig nem akkor majd jövőre. :)

Számomra az ideális karácsonyfa csakis igazi fenyő lehet. El sem tudnék képzelni műfenyőt a lakásunkban. A díszeink pedig mindig színesek. Na nem annyira szivárványszínű a fánk, de nem csak egyszínű. Általában piros és arany, bár más színek is társulnak hozzá. :)
Bár az utolsó képen lévő fehér díszítésű fa nagyon tetszik. :)

És néhány ötletet is hoztam. :)
Szerintem nagyon jó ötlet a csillárra vagy lámpára díszeket rakni. Az első képen is nagyon jól mutatnak a lámpára függesztett gömbök, díszek.
Egy vödörből és egy égősorból is nagyon jó díszt csinálhatunk kültérre is akár. Vágunk a vödörbe egy szép mintát bele az égősor és készen is van. :)
Az utolsó két kép ötlet a csomagolásokhoz. Én az éven először a dobozon csomagoláshoz folyamodtam. Találtam egy képet (3.), amin olyasmi látható, ahogyan én díszítettem a dobozaimat, ugyanis tortapapírral csinosítgattam őket. Volt itthon nagyon sokféle és színű. Ami a 4. képen van az pedig irtó cuki megoldás, tényleg nagyon ötletes. :)

És a végére még egy pár csodálatos karácsonyi kép. :)


Ti is karácsonyi hangulatban égtek már? :)


4 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena